Saturday, October 16, 2010

kejadian aneh...

korang tengok betul-betul picture diatas...
nampak macam keluarga bahagia kann..main-main curah-curah air segala bagai..
tapi korang percaya tak yang kiteorang tak kenal pun laki neh..

alkisah....(along tapa jangan marah ye ilang tomei)
semalam..kiteorang g mandi lata tembakah..
ingat nak berlatih gimnastik irama dalam air...
semangat semua memang berkobar-korbar nak tunjuk skill berenang merangkak dalam air..
aku plak nak tunjuk skill menyelam sambil tutup hidung...

pastu sampai-sampai aje ade a bro kat atas neh..
mula-mula oke je lagi..
dia cakap jangan lalu kat depan tuh..batu licin...kiteorang pun senyum lah..
pastu tetiba je dia macam...macamm...entahla..aku pun xtau.,..
budak-budak ni nak mandi pun ilang mood...
asyek bermain2 air depan kiteorang aje,,
kiteorang naik atas sikit..dia ikuttt...
g mandi tempat lain alih2 dia ada...

aku rase dia nak usha kawan aku yang dicurahkan air tu..
aku kat belakang gelak2 aje...
aku bisik-bisik ngumpat kat belakang
ifa(bukannamasebenar) tu bawak husband ke kat sini..
arghh...skandal baru keee?:PP

tapi aku xkisah la dia nak mandi kat mane..
aku pun paham tu tempat awan..
tapi bile dah sampai main-main curah-curah air tu lebih dah tu..
memang spoil mud betol la..
(cehh..macam aku lak kene)keh3
tapi aku tengok sedikit kurang asam..


lama sangat dia duk situ..
lepas je abang entah turun dari langit mana tu blah..
ape lagi..memang heaven la...
terus semua macam nak menjadi atlet renang negara.
erkk..pandai keee swim2 bebeh?:P


22 comments :

GematriA™ said...

hahahaha.. misteri2..

nas said...

ngehehehehe....
amat komplikated utk difahamkan :P
erm....echah pandai swim ker? hehhehehee

cik shara gadis bunga said...

hahah
mamat gile ;p

M a W a D D a H said...

echah pandai ke swim tue?? hehehe

bhy tue org tue..xbetul kot..hehe

maCy said...

memang tak betol die tu.huhu

*cimOt* said...

mengonggggg~~apsal tak siram je dia plak~~

mR.sYaH said...

echah.. nnt leh ajar aku swim yerk.. bahaya tu echah klu laki tu duk follow..

d_tieah said...

laki tu syok kat ko kot..
Haha..

NICK IRFAN said...

dia tu penunggu agaknya... hehe

suri said...

mandi heee..best tapi skrg nak mdi takut2 pasal kjdian kencing tikus tu..ada si kecik takut plak nak bawa huhu..

p/s:
air sejuk berendam lama2 mmg best hee...

Along Tapa said...

dia berminat nak ngorat la tu..tapi skill tak tinggi...tu yang jadik cenggitu...

secara jujur, aku tak reti berenang...haha...sadis betul rasa~~~

Gorengbaek - Inalillah

sugar2 kapas strawberry said...

ckpla cmni " lu nape kacau2 wa.wa ni nyah.kekekeke

FyZa said...

huhu..musykil neh..apesal eh ttba ja nak curah air kat org..taktik baru nk ngorat plak ke? hoho

MOFASAD said...

ajak la dinner malam nie

Mario said...

dia berniat baik tuuu...think positive...haha

Tomato Gurl's Life said...

ecah boleh berenang ke??ehehe...
ecah tue bukan misteri..seram wooo..

hiro said...

mano ne?

echah mashuri said...

gemataria~hhah...misteri nusantara..:)

nas~haha..aku berenang menongakat dalam air gn tapak tgn:PP

shara~tu la pasal....tkot gile..

echah mashuri said...

adah~xreti la sis..hik9

maCy~tula..smpai naik rimas tgk dia..

cimot~hakaka...aku tokot lerrr...

syah~tula..aku ase cmbhye gak..dhle kiteorg suma gal

saya_arief said...

abang tu penyelamat air terjun kowt..
;D

akubiomed said...

Pasal bab berenang ni boleh menimbul kemarahan ni kerana dari sejak dulu saya cuba belajar timbul tak jadi macamana korang buat hah. Malu dah tua-tua terpaksa pakai pelampung

nurkaloi said...

aww,,,
admire sgt uh
asal tak cmpak jer batu kat dye
hehehehe **gile kejam**