Friday, October 15, 2010

kalaulah aku boleh undurkan masa


pernahkan korang rase penat sangat...
rase macam penat dah nak pikir..
malas nak melayan..
tapi masalah tu tetap datang menari2 dangdut disegenap ruang yang ada...
menarik-narik merobek2 mengilai-ngilai seperti rerama berterbangan..

bila benda nak cool dah..
eh2..tetiba lak panasss balik..
memang hot kebabeh la..
kebab tu xpanas macam tuh !


ohh..kawan...
usah kau ungkit benda yang dah lama...
kalo la yang ko ungkit tu pokok rambutan..
mungkin dah berbuah 7,8 kali...

pernah tak korang rasa macam cinta yang dah lama..
tapi still xdapat nak lepaskan..
biarpun dah lama single tapi tetap single bersama..
tapi tetap xnak berbaik semula?

pernahkan korang rasa?pernahke?

kalau anda pernah merasa antara dua diatas..
bagaimanakah cara-cara untuk mengatasinya?
arghh..gila skema ayat..
xboleh nak pikir..
serabut yang amat..otak xboleh berfungsi dengan betul lagi saksama...

kalau korang pernah rasa..ayuh! kite bergeng lah bersama..buat 1 page khas untuk orang seperti kita di fb...


15 comments :

Tomato Gurl's Life said...

sama la serabut..plg kena no 2 tue..bab cintan cintun..tp xdpt update entry kat fb sbb dah deactivate kes serabut..huhu

NURULekmiRabat said...

saya yg mash single (eee..promote lak) selalu gak rs cmni bla kawan2 wat hal,tetba x mau bls msg, tetiba wat dunno ja..saya x phm kalu kawan2 emo yg thp saya x leh handle dah..argh!

Along Tapa said...

ingat nak join..tapi aku takde fb lak..haha

Gorengbaek - Proses-proses Along update blog

Mario said...

jgn ingat sll mende dah lepas... pandang kedepan... sesekali tgk belakang untuk tengok2...dia ikut ke tak...huhu

d_tieah said...

Semua aku laui bersama ko gak echah syg..
Haha..
Nak buat cmne, adat hidup dunia..
Ape kate naik kl tower, then terjun ke bwh..
Agak2, ok ke x?
Selesai..
[Haha.. Gurau..]

Poyaty said...

echah, belum sampai jodohnya lagi tu. sama2 single, cinta masih ada. tp kalau Tuhan tak izinkan, tak boleh kan.

doa byk2. kalau buat group kat FB i like. hehehe

HaNTwO said...

kenape nak undur masa plak?? hantwo pun nak undur la hehehe..

FyZa said...

suma 2 sy pernah rasa..tp masa yg lepas dah x bleh patah balik..let bygones be bygones...

sugar2 kapas strawberry said...

kalau ada jodoh adalah..hehehehe
tp taksuke bila ad yg ungkit bila kita da hampir nk lupekn bnda tuh

budak_nakal said...

bab cinta ni fail..wakaka

akema yazid said...

ye!!
tapi kisah akema lain pulak..
akema tak boleh terima org lain bila ingat balik apa yg ex akema bt kat akema..
bukan buat bnda yang x elok,
tapi buat akema merayu macam org bodoh disebabkan terlalu sygkan dia dulu..
skg dah x syg dah..
dan akema tak ley terima org lain sebab akema aggap semua laki sama ja..
at last, mggu lepas budak yang dah approach akema dua kali, akema tolak..
dia dah kapel dgn org lain..
sedey laa...wuwuuu..; (

c!k s!puT said...

pernah rase..

bila tak tenang.. dekatkan diri padaNya.. mengadu padaNya.. insyaAllah.. segalanya akan baik-baik saja..


DIA takkan uji kita dgn sesuatu yang tak mampu kita tanggung... ^__^

Si Sangkar Hitam said...

penah la...sb 2 skrg sy jd mcm ni...
kecewa cinta buat sy mahu terus
single...

diana said...

kesian echah..
apa hangpa buat dia???

MiMiEy :) said...

memang pernah rasa.
tp nak wat cam ne.
sabar je lah..
huhuhu