Monday, October 25, 2010

tiba masanya aku pergi

selamat tinggal ke bye ye yang lebih elok ?
nampak tak skema dan mau pergi dengan ceria ?
bye lah kan...
okelah..bubbye blog..

maaf ye sekiranya ade hati yang pernah terguris baca blog ni...
mungkin ini last entry..*mungkin?
nanti kalau cakap in last,tetiba ade updte mane bleh...
bak kate kawan aku mungkir janji tu munafik..
*alhamdulliah kawan aku kalau nak dekat final memang akan berubah menjadi lebih baik..
harap dia bukan bersifat sementara seperti sem2 lepas..

kawan aku selalu pesan..kalau aku dah tak de(meninggal)
sila delete segala acc kat alam maya ini..
selalu je tanya aku "echah ! ingat x password aku?"
aku anguk-angguk cepat-cepat..
dan aku lak tanya dahtu mu ingat dok yang aku juga..
sebab dah janji..kalau meninggal nanti sila delete..

*mati tu pasti bukan..
mati tu xkira tua muda bukan.
hidup ini sementara kan.

aku dah nak pergi..
sebab banyak gila aku tak stady..
selamat tinggal teman..rindu-rindu aku ya..


29 comments :

NARDtheNERD said...

good luck exam...=))

Si gadis bunga said...

nak gi mane pagi-pagi buta ni.
nanti jumpe vampire baru tahu.
haha.

anyway,selamat maju jaya.bittaufiq wannajah.

Si gadis bunga said...

nak gi mane pagi-pagi buta ni.
nanti jumpe vampire baru tahu.
haha.

anyway,selamat maju jaya.bittaufiq wannajah.

Along Tapa said...

alooohh...sunyi la blog aku takde orang nak memekak nanti ek...

Gorengbaek - Lagu Demo - wajahmu dan hatimu

Hangit habis dah - TV...oh TV

Tomato Gurl's Life said...

good luck yunk!!!
study leklok..

DuniakuAbstrak said...

selamat berjuang weh

NICK IRFAN said...

awak nk berhenti dri blog ke? rilex la.... nnt rindu kt ecah plak? sob2...

M a W a D D a H said...

stadi leklok echah...gud luck ya...:)

jgn tinggal lame2 sgt blog nie...

aLya said...

gud luck 4 ur final dear :-)

d_tieah said...

Tahniah echah..
Sebab ko pntgkan study..
Pemikiran ko sm dgn aku..
Tp aku igt nak benti 1 november nnti..
Waktu tu my last entry 4 a while lah..
Nak fokus study jap..
Gud luck ek budak klate..

mr.curly said...

all de bess n gud luck gurl!!!..

y@n@ M!B said...

stdy leklok ye..pas stdy sambung blogging..hehe~ ^_^

g0m0k9enDek said...

hah.. pas rtudy jalan balik lah yo? haha

ezyanie said...

exam la ni eh ? gud luck anyway :)

mia said...

gud luck dear...

akema yazid said...

echah memang poyosss...;p

btw, goodluck ecah..

akema dah start 1paper dah pagi tadikk..;p

Amy Syaquena said...

salam good luck for ur exam ok...

follow sini,jemput ke sinar raudah ye..

budak_nakal said...

gud luck ye :D

saya_arief said...

semoga berjaya..
:D

MiMiEy :) said...

good luck sis !
study hard !

soffea said...

echah ;) best of luck utk exam ya. study smart. nti blogging semula. takmo stop k. gonna miss u sis ;)

Mario said...

pesanan yg sama ni...

good luck!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jangan kau ucap selamat tinggal
jangan kau ucap selamat tinggal ke pada ku... walaupun seketika walaupun sekelip mata simpan saja kata kata hingga ke akhir hayat yang ada

cik @!en said...

good luck ya!!

Kimie Hashim said...

echah, jgn nak ngade2 ge delete atau x update blog..semua mesti rindu echah nanti tau..hmm..pape pun, gudluck untuk exam, do your best my fren..

FyZa said...

study lek lok dear..gud luck ya..;)

maCy said...

all the best sayang.. gona miss u~

Anonymous said...

alaaa, jgn pergi lame2..
cepat2 update entry ya =)


~pinky pixie~




hahaha...nak tiru style echah juga.

diana said...

semoga kamu berjaya..
belajo rajin 2..
jangan gelenyar..
hahahahha