Saturday, October 23, 2010

dunia aku xabstrak

alah..kecik gile gambar ko ye ayul ! dah tu macam manelah aku nak tengok betul2 yang kau berwajah korean yang selalu digembar-gembur(betul ke ayt gembar gembur ni..cam gembur tanah pun ade)

ya..anda masih lagi dalam blog ambo..
bukan duniaku abstrak yang memang banyak ke abstrakan dia..

kenapa ya aku tulis pasal dia?
sebab entahla..masuk air kut pikiran aku neh..
ke aku xde modal nak hupdate..
ke aku boring..
ayul..birthday ko ke?

arghh..jangan banyak ke,ke,ke la kan..
semuanya tak...

tapi...salahkah aku nak tulis pasal dia..

aku cuma nak cakap blog dia best...
kalau dia komen blog korang pun memang ayat gelak guling..
heheh..

terbaik dari ladang wokkk*bukan mak wok okeh..ariel punya tradmark..

tapi dia neh jarang nak hupdate..
maknanya xhari2 la dapat buah tangan dari dia..
tapi sekali entry kuar..jangan nak kate xsengal la kan.
kadang-kadang aku sambil baca boleh cakap dalam hati..
ngek.sengal..gila..pasti sengih2 sorang2..

hot la kauuu....sign ??

neraka lagi hot ar..:PP

ayul!ko jangan kembang-kembang la..aku xde niat pun nak memuji..terpuji aje:P


*blog-blog korang pun memang super duper blog lah..
sayangs korang sume..*xbodek !

dedicated to.: Cik Tom , Mimiey,Syah,A.k.i..maCy,Tieah,irfan,nas,fyZa,sis soffea,Bro Rio,
sis Adah,iqbal,cik Jari,Long Tapa,Brutal,Qu azniza,Pinky,Cik stoberi,Fisha,najwaz,Tipus,
suDais,ngak,sis soleha,Asada,Zaer,syahira arrif,kimie n ramai lagilah..*xtag ? nak kene babab?

terima kasih sebab kalian memberi makna dalam hidup aku tanpa anda sedar..:)

28 comments :

MiMiEy :) said...

terharu ku rasa di dalam hati.
hahaha.
ayat gedik nie.

gembar gembur ?
bukan gempar gempur ker?
ish, x taw lah.

echah mashuri said...

mimiey~haha..akk suka mimiey seyes la..:)

hik...gembar ke gempar>>>>konfius...heheh

soffea said...

adakah sis soffea itu diriku? ecece~
thanks echah. sbb rajin jugak ke blog mengarut itu n rajin komen2 di sana ya. u bright up my life too, echah. serious. lot of thanks ;) love u sis ;) <3 keep in touch ya..


eh. eh. bukan gembar gembur. rasenye gendang gendut kot. haha.

nway, ayul ye? nti akan diterjah ke sane ;) hihi.

maCy said...

hik3. masuk list. hik3..

smbil lari2 sorok muka ;p

echah mashuri said...

sis sofeea!haha...op kos lah anda..tiada gantinya..hik9

seroiusly love u tooo,three,four!haha

haishh..lame dah xblaja bm..hik9

echah mashuri said...

maCy~mesti masuk punyalah...
maCy org yang antara mula2 sudi jenguk blog yng dulu xde org nak jenguk pun:((

Si gadis bunga said...

dear,
thanx sebab sudi jenguk belog kite.
haha ;)

mR.sYaH said...

akukah yg bernama syah itu??

terharu.. first time rasa nak nangeh.. heheheh..

echah mashuri said...

bunga~haha..my pleasure la dear..kkeh2


syah!haha...yela anda la jom sembang!heee
eleh...syah!tacing xhengat...

Along Tapa said...

huh??echah puji aku ni???ehem ehem...mekasih pada echah sebab puji...mekasih jugak pada mak, ayah, adik2 kat rumah...kawan2 yg banyak menyokong, sponsor yg sponsor baju saya, awek-awek yg tgh terjerit2 kat hujung sana...i..i..ailebiu....*sparkling*

aku dah berjangkit masuk air

Gorengbaek - Aku nak tengok benda lain gak wei...+Announcement

Hangit habis dah - TV...oh TV

echah mashuri said...

hahaa...taulah top 10 huh!ehehehe...
masuk air kuar asap daaa..:PP

Tomato Gurl's Life said...

wow im in de list..lari lelaju carik tisu... ^_~

echah mashuri said...

cik tom~hheeh..elellele....yela nngis uh..:PP

nas said...

terharu nih.... sob2....weyh.....ada apenyer nie? hehehhe
oitt..nape 'spam2' kat shoutbox aku? cm kartun plak ader mumia n helikopter banyak2..hahaha

echah mashuri said...

nash~hahah....baru cantik blog kauu..aku bosan je tgk blog kau sejak hepi tree dah xde..:PP

Qu azniza ;) said...

he.he tersenarai skali.
thanx yunk!

DuniakuAbstrak said...

wahh aku telah diglemerkan oleh kau tanpa kusedari

nape tak cakap awal2?

bleh la aku bagi gambar kacak sikit

gambar tu tak cukup poyo lagi sebenarnya

terima kasih sbb slalu datang meroyan kat blog aku

aku takde hadiah nak bagi

cuma rasa syahdu terharu yg dapat aku kirimkan kat kau

nah

amik la rasa syahdu terharu aku ni..

simpan elok2 dalam hati

plumpy.tootsie said...

lu salah pilih orang untuk dipuja.sesungguhnya ayul hanyalah seorang jejaka yg sukakan bulu ayam..

to ayul : hai ayang.anje taks uke ayang glamer2 ni.

LOL.

untuk tuan blog,
hehe.joking my dear.n thx for following :)

M a W a D D a H said...

alamak...ade nama adah la kat situ...yeay yeay...hehehe...

thanks echah...blog echah pun best gak...:)

echah mashuri said...

qu~ahah...lele...sila buat muka trharuu..:PP

ayul!~ahhh!!mentang2 dipuji panjang je kann komen kau..yela2.nape xckp thnks kpd mak,ayh,kwn2 rkn blog sbb menyoking ku dr blakang..hak9
*ala..dh aku suka kau tulis..heee

echah mashuri said...

toot2~eheeh...xpe2.sbb dia gila bulu aymla kene tulis hal dia...unik!hahaha....okeh2..no hal..tuan blog mmg suka grau2..:)

adah~hahaha...melompat ke bintanggg!!
alah...adah lagi best..~santai~hi3

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

wah! ble kah giliran ku..?haha..

DuniakuAbstrak said...

plumpy.tootsie-
saje je kan anje kantoikan ayang suka bulu ayam. Jeles la tu ayang glemer.

balik, balik jgn kita berdrama hndustan kat sini nnt tuan blog loya tgok...hahaha


echah-
aku tak larat nk puji semua tu, aku wakilkan kau puji mereka..hehe

echah mashuri said...

now!!hahah

FyZa said...

eh nama fyza 2 nama fyza ke? kuikui..tengs ya..*terharu...

echah mashuri said...

haha....yela..nama fyza tu is fyza la..
yang sdg bhgia ngan hubbynyer..heee

ayul~ahaha....aku bab2 memuji xreti:PP

NICK IRFAN said...

yg dedicated tu yg nama irfan tu sy ke??? lallala


p/s=eh! blog kwn awk ke echah? kjab nk terjah....

echah mashuri said...

haha...yela nick irfan...hahah...sapa lagi cik bro oii..:PP