Wednesday, October 20, 2010

rindu aku x?

dah 3 hari dah kann xupdate blog..malah x bw pun..
aduhai..hidup tanpa internet itu boring ya?
tapi tak ape! asalkan berada di rumah...bergolek-golek diatas katil.
ber mesej-mesej dengan kawan-kawan...
ber rempit-rempitan menjadi minah rempit..

ohh sungguh boring...
line umah aku neh tah pape tah....
kampung yang segar tanpa anasir-anasir ym dan fb..
ouchh...indah ya?
*_^

oleh kerana diri ini terlalu boring..
aku godek-godek balik gambar-gambar dulu,kini n slamanya..
rindu semua dengan besties mase skul dengan besties kat UNI..
semua gila-gila..sumpah !seronak sangat-sangat kenal korang..


bile time-time macam tu aku rase biarlah ade yang xsuka aku tuh..
aku dah cukup bahagia sebab punya kawan-kawan yang betul-betul kawan..
bile aku balik je..member-member kat kampung dah tepon-tepon..
sayang gak korang kat aku ekh!
xde lain r tuh..mengajak makan mee celup kedai kak dah parit air..
banyak gile kenangan kite kat situ kan?

gila rindu time pakai baju sekolah ponteng pergi makan mee celup !
gila rindu nak naik moto 3 or 4 orang 1 moto..
gila rindu nak kene hempuk dengan buku kat atas belakang kat cikgu..
ingat x time kite nak lari asrama nak tengok rosyam noor berlakon cite castello kat rantau panjang?
malam uh kene ngan cikgu memang kaw-kaw lah..
ingat x time kite kene kejar polis sebab xpakai helmet?haha.
memang mencabar gila!
aku masih xlupa lagi bila moto aku cium kete pokcik wane merah tu..
nasib bek hujan..terus corner pecutt balik..sekali lagi kite x gi skolah kan?ermm..

ahhh...nape banyak sangat gila neh?
memang aku gila rindu ahhh kat korang ! aim ,yana. mira ,fiza, kyah ,ecah D ,sema , sue , zhari ,ben , kolid,mubim n sume3

korang gila rindu x kat aku?
okeh ak tau xjan dijawap..korang xde blog kannn..:PP



16 comments :

Along Tapa said...

tu la ko...menyepi...kan dah tertinggal entri baru aku..hehe~~~

Gorengbaek - Teknik ngorat yang kreatif.....versi Meon

echah mashuri said...

haha...long..smpat2 lagi kan promote blog..hhiih
2 tajuk aku request kan?tetba...haahah

Cik Jari said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuu

M a W a D D a H said...

zaman sekolah memang best..

uikss..echah ade pengalaman kena kejar polis sebab tak pakai helmet??

gerunn..

hiro said...

demm..rndu gler.huhu.

MOFASAD said...

gua lu tak rindu?

Anonymous said...

cik jari~heee..rindu kan..hak9

sis adah~heheh..tula...mase skolah dulu nakal gila..heee

hiro~dem...hero ngah merindui awek ko er?hiihhi

parid~haha...ko lagi rindu bidadari besi kannn:)

ecah

Tomato Gurl's Life said...

ecah..pesal jadi anon??hik3...

ecah rindu cik tom tak??huhu

Anonymous said...

cik tomm~xlehhh nak login acc sendri line slow...uwaa..

rnduuu la..xsmpt nk ym lelama .heee

maCy said...

teringat zaman sekolah. huk3

pas pmr kejar megi.. gila kmpunan~~

platipus said...

rindu,,,rindu serindu-rindu nya...nyanyi ya

d_tieah said...

Aku rindu ko bg komen kaw2 kat entry aku..
Haha..

FyZa said...

skali skala teringat kenangan lama bleh m'gamitkan perasaan rndu yg amat sgt..;)

nas said...

aah...rindu...rindu serindu rindunyaa....
lallalalalalallalala...
ko kne hempuk buku kat atas belakang kat cikgu pasal pe? mengelamun ek? hehee

program melancong ke bulan oleh angkasawan

negara ke-2 jadi ke tak nie?

akema yazid said...

rindu??
tak sempat nak rindu la cik echah..
akema busy dgn test..;p

AiDa AzRyN said...

Ofkos la rindu kamoo~ hehe~ ;)