Sunday, October 10, 2010

keluarga bahagia...kuidam idam


baru aja balik dari camping terus je 2 asement yang mengoda diri..
maaf..katil aku lebih mengoda dari kamu..
eh x...tmbh untuk esok n lusa ade 5 kot..
esk lusa 2 presentation..
apekah sudah masuk musim nak final?
yela.minggu depan dah masuk study week dah..

huarghh...stress..stress !
aku pun xtau kenapa stress sedangkan aku buku pun xsentuh lagi.
rasenya blog ni kena MC sebulan neh..

bila penat nak blajar gini...
mulalah bukak buku berkhayal berkerawang sampai langit ke 7..
mula la pikir kalo blaja tinggi2 kedapur jugak..
mula nak cari suami dalam masa terdekat...
ohh..tipu aje...
tapi seyes mula kan khayal2 macam tu..sunggu penat nak blaja ni..
haishh...

lau khawin bahagia aje..xperlu pikir2 nak baca buku , test ,quiz,
bangun pagi pikir nak masak ape untuk suami n anak2...
ditambah dengan suami yang romatika...
anak-anak pengikat kasih..
cakap pasai anak2 aku nak kembar !
kalo boleh nak sepasang..kembar girl boy..
mesti best kan..
yang pompuan aku jaga..yang laki bagi kat ayah dia jaga..



bile besar dengar kata mak bapak..blaja tinggi2..elok2...jadi anak soleh,solehah...


erk...okela anak2ku...mama nak buat soalan final last sem neh...kite sambung khayalan di lain masa dan waktu yang lebih sesuai...

bai !

31 comments :

akema yazid said...

haha..
betoi3..
kdg2 penat ouh blaja neh..
bilalah nak abes belaja..;p

btw, kelaka gilaa gambar kapel kat ats neh..;P

ambo gini jah!!

nulhazwany abdul malik said...

yeah3 belaja penat..

tapi kene wat jugak ^^

M a W a D D a H said...

hahaha...

dah2...g belajar sana..dah habis dah masa mengelamun...:p

zuhanismohamed said...

hehe..kawin pun kdg2 susah jgk.lg banyak kerja kena buat ni..hehe

FyZa said...

echah syg..klu kamu nk taw mana2 pun ada ja stressnya..study stress cara study..keja stress cara keja..kahwin pun kdg2 ada gak maanya kamu akan rasa stress..huhu..tp honestly ckp study lg bikin stress kot klu bnyk sgt kejanya..hehe..so ll da bes 4 u..;)

MiMiEy :) said...

betul 2.
kawen lg senang.
x yah bace buku dah..
hahahahah..

gmbr couple 2 lawak giler..
hahahaha

maCy said...

gambar last xleh blah ok? hahaha

Along Tapa said...

huhu...cepat ko pk kedepan ek...nnt ko dah kawen, nyesal tak pat enjoy waktu single~~~

Gorengbaek - Mari memartabatkan bahasa melayu

Tomato Gurl's Life said...

hahaha..echah..dr mengelamun baik adik pi study ye.. ;P

wanie m'nJ said...

naik terkekeh2 aku tgk gmbr shah rukh khan tu..hahahahahaha

soffea said...

sy pon nak anak kembar gak.. tapi takmo suami muka kembar ngan saye. mcm dlm gambor tu.. nehi.. nehi..


hehe.

mR.sYaH said...

hahaha..

aku pun suka berkhayal bila time study.. hahah..

S..U..D..@..I..S said...

bila mengelamun,,,sengeh sorang2..hehe...

echah mashuri said...

akema~tu la..haha..tp bile time cuti sem nk blaja ase..heee
ye..ambo gini jah :P

nulhazwany~hehe...2 la...komitmen

sis adah~ehheh...nk on9kejap jee..:P

zuhanis~tu la pasai..adoiii

echah mashuri said...

sis fyza~uishh...bile org brpglmn berbicara..:P
tu la..tapi bile malas mulala mengarut macam2..:P

mimiey~hahah,,,tu adik bradik shah rukh khan..hik

maCY~hahah...google bg.echah xtauuu..heee

iqbalsyarie said...

tegak bulu roma tengok gambar tu. haha

erm, selamat ber assingnmet ya :)

Entry Baru:
-I

DuniakuAbstrak said...

haha echah2...berangan berkahwin mmg pemangkin yg bagus

lepas berangan2 semangat nak stadi berkobar2 balik lah eh?

Qu azniza ;) said...

eh cpt setadi..
final dah dekat!!

Amni said...

Kalau kawen lain plak amsalah nya dear..=P

nas said...

taw xper...blog aku nie kene amek mc nie...exam nak dekat da...tp xready paper pon..damn! isk3..teruk laa....
eish,.pehal gambar srk ngan aweknyer muke cm edit cm srk..kelakar laa..hahahha

n@jwamz said...

a'ah..kdg2 rasa malas mau blaja...haha
eishh tp mane boleh rsa gitu an..an..
sok kalau da keja, mesti rindu nk blaja lak..

budak_nakal said...

hahaha.. asyik berkhayal je echah ni.haha

Kimie Hashim said...

amboi jah!!
kahkah..
echah, aku teringin nak kahwin awal ni..
boleh x jgn galakkan aku??
huhu..
echah, pasan x gmbr kajol mcm bapuk??

Kimie Hashim said...

ya allah!
baru aku pasan pic ni super impose@!
sampai ati ko chah..
huhu..

Mario said...

mmg kuat berangan ko ni eh...ekeke

*cimOt* said...

chaiyok!!jom belaja!!jgn malas!!

✿nenek moden✿ said...

hahahaha...gmbo tak leh blah!!!
echah!!jom kita kawen!!

Linglung said...

pheewiiit...tgh2 nak exam boleh berangan best kalau kahwin..terbaekkk! haha

echah mashuri said...

iqbal~hehe...dah habis dh asement ! tinggl nk dok rilek j..hik

ayul~hahah..aku mmg suka berangan2 neh..hobi !:p

sis qu~baik cik puannn..hik

amni~heheh...2la..tp nk jgk mengedik!
'nas~haha bakal anak kembar aku la tu..:PP

echah mashuri said...

najwaz~haahah..tolong jgn tiru aksi begitu..hik

rongak~haha...hobi la :P

kimie~~hahahah...ko neh nak ke bapuk cmtuh?hahha..ak boring sbb tu jadi gila gini,!

bro rio~menambahkan kesihtn kene brgn..hahaa

cimot~gambate !gambate !

nekmo~jum2..ahahha

linglung~hahhaaha...utk mase dpn bro..:P

Shafa said...

kelakar la tengok gambar SRK tu. hahahahaha...