Tuesday, October 12, 2010

blame blaming bloom


memang sy salahkan awak.
memang aku salahkan ko..
memang i salahkan u..
memang gua salahkan lu...

eh xla...grau aje...
i miss u...(sebab ko xtau blog aku jadi aku dapat cakap dengan jayanya)
terima kasih buat aku terluka n kenal apa itu sakit..
kenal ape tu bahagia..
kenal ape tuh majuk2 sayang2...erkk...gila geli setelah sekian lama xbergedikan..

memang dulu aku marah...
tapi orang pernah cakap kat aku...
kadang-kadang orang yang bersalah pun dia xsuka dengan kesalahan dia..

ya..
kalau begitu...hepi 1st break up anniversary ek !



24 comments :

DuniakuAbstrak said...

awk ni hot la

nak otograf bleh?

Mario said...

perghhh,,,,begitu +ve sekali n3 ni...bagus2...

FyZa said...

usah dkenang cerita lama..jdkan ia satu pngjaran..;)

✿nenek moden✿ said...

wah ada anniversary lagi ek syg?

Tomato Gurl's Life said...

anniversary break up ciktom yg dulu dah msk 2 thn..ekekee...single is better ;)

GaDis CoMeL said...

break up pun ada anniversary?? kagum toi lah.. hehe..

echah mashuri said...

ayul~pe hot2..neraka ag hot la..huk9

bro~hehe...tengkiup2..;P

sisfyza~tu la..heheh..tp rndu gak :(

nekmo~hik9..kenangan indh kene ingt gak...yg pahit2 lupekan tros..heee

gadis comei~hik9..:P

soffea said...

ewah ecah.. ade anniversary break up ye.. sofia mls nak ingat. sakit hati tak hbs lagi. even dh 2 tahun pon. huhu.

budak_nakal said...

xpe..setiap yg jadi ada hikmah.. haha.. ni break ip pun ada anniversary.. 1st time jumpa ni..haha :D

diana said...

wah..ade anniversary ye..
bagus..
pikir positif..

hiro said...

bkpo gak..hii

d_tieah said...

Perghhh..
Echah mmg mantap..
Super duper woman..
Haha..

maCy said...

erk?

HaNTwO said...

break up pun nak kena sambut ke?? ;p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

usah dikenang kisah yg lama..

chill

=)

NICK IRFAN said...

eh! entry utk bf ke? hehe

~fisha~ said...

hahah! hepi anniversary gak la.. cool2.. pengalamn itu best. be strong dear. heheh. i'l always be there fr u. haha. jiwang.

p/s: tu r pasal. my bro ckp, 2jam n 2years tu besar beza nya. so, die rela korbankan 2jam dtg sini even pnt sgt. kesian.huk3..

~fisha~ said...

mesti la syg.. kate dah adik kan..+abg kene bnyk tnggujwb skit.. hik3.. hepi3 ye echah syg.. hik3..

cKyN WaN said...

erk. break up pon ade anniversary ke. uish kalau ak break up memang lupa terus segala tarikh hehe

Along Tapa said...

laaa...aku tak komen lagi ek...

masa memula couple, memang semua best jek..

dah lama sikit...mula rasa rimas2...tapi sayang punya pasal...

bila dah bosan...mula la semua jadik tak kena...bau sabun pun macam bau daki...

bila break up....bodo btul aku dulu...tapi tak couple tak best lak...

jadik apa kesimpulan dia ek??

Gorengbaek - Proses-proses Along update blog

eqbalzack said...

tak boleh diselamatkan lg ke?

iqbalsyarie said...

Uhuk...cool echah :)

Moga pengalaman semalam, memabantu kita hidup dengan lebih baik pada hari esok dan seterusnya :)

Apa beza Iqbal Syarie dengan Ayah Pin ?

.s.o.f.i.a. said...

break up pun ada eniberseri ek??? he he........ jom selebret!!!!!

fatinmmj said...

waa..echah prnah brcinta yaa....tpi x pe..bgus..ni pgalaman mematangkan..kita...=)
atin x tau mcm mana nk brcinta...hahah...klkarla..hihihi