Sunday, October 3, 2010

alkisah mimpi...

alkisah kawan aku Qylla..tersebutlah kisah pagi tadi dia bercerita gan aku...
katanya semalam dia mimpi pasal aku..
cehh....ni terus buat aku berminat...
mana tau mimpi aku jadi jutawan power root ke?>huhuh

dia cakap mase mimpi tu aku gaduh terukk ngan suami aku..huh?
suami?ulang lagi sekali suami?
lepas tu aku tanya..suami aku tu hensem x?=_="
xboleh blahh punya soalan..nak gak tau kan...hiihhi
dia cakap tak tau samar2 aja muka dia..
err..xpelah...nanti aku istikarah sendiri...:P

oke sambung cite Qila!
Lepas tu dia cakap masa tu aku gaduh dengan suami aku dia tengok..
heh?buruk perangai punya pasangan suami isteri..xcover langsung!
gaduh depan orang..janganla jadi kat realiti...nauzubillah!

pastu husband aku tampar2 muka aku...=(
ni realiti xseindah mimpi
or mimipi xseindah realiti..

lepas tu husband blah, aku terus nangis2 n muntah2..
so..kesimpulanya aku berbadan dua masa tu...
anak yag ke empat ya tuan2 dan puan.....>.<

gila!makan pelempang terus dapat baby!ajaibb...


tetiba je aku mengidam aiskrim!




20 comments :

g0m0k9enDek said...

hahaha.. ok la tu.. kena lemang dapat baby. xyah susah2! hahahah

nas said...

makk aihh..aneh tul mimpi Qila nie echahh..
hahaha..pelik..da la tampar pon dapat baby? eh..tak mungkir tampar saje kot..
hehehhe :PPPP
harap2 xjd cm2 lahh..

pst-nape ko ngidam eskem plak? hehe

echah mashuri said...

cik9omok~huhuh..lemang ke lempang?

nas~haha..tu la...xpela dlm mmpi tu kan suami istri...:PP
hahah..sengal ko nas.saje j ak ckp mengidam..hik

MiMiEy :) said...

hahahaha.
lawak 3.
akk, ada maksud tersirat dlm mimpi kawan akk 2..
hehehe

hiro said...

gua mula loya..nak makan asam..ehee

soffea said...

haha. lawak la echah~ tapi seram gak mimpi tu eh. mcm kejam je? tampar2 dpt baby? mcm tak best? hahaha ;)

kim salam kat tukang mimpi tu ye. hehe.

maCy said...

hak2.. nak real dah tu~

yua zawa said...

alamatnya, x lama lg nk kawen la tuuu.. :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ada sahabat baik rupanya dia

d_tieah said...

Maksud mimpi ko tu aku nak tafsirkan..
X lm lg ade la lelaki yg masok pinang tu..
Baik ko dok umah je seminggu ni..
Hahaha..

mr.curly said...

eh, wa lom dpt baby lg ni.. leh x wa try camtu??.. hehe

sugar2 kapas strawberry said...

ahahaha..biasala mimpi..mmg tak logik.kekekeke

budak_nakal said...

haha..x lama lagik nak kawen ni.. haha :P
gurau je

@ien_R@z said...

adoyai.. pelik2 jer mimpi tu.. hehe..

hah! mengidam?? ada ape2 ke.. ekekeke

Tomato Gurl's Life said...

haha..bahaya tue echah..kena lempang terus je dpt baby..baik blk umah minggu ni echah..kot2 ade orng dtg meminang..ekekee ;p

qylla said...

pangggg !
huh ? terkezut aku ..kamoo kene tampo ..
len kali jgn bia kan kita d tindas !
kih2 ...tmpar dia blik ....hek2

echah mashuri said...

mimiey~haha...ntahla dia...tersiratnya akak ni subur!yeayyy,:P

hiro~lu loya?jangan bro..salah teknik tu..:P

soffea~heeh...tula..kena pelempang free dpt baby..haishh...oke2..nnti krim slm:)

maCy~hehe...nak merasa nasi minyak leee tuuu..:p

echah mashuri said...

yua~heee,,xnak2..nak lambt lagi.ehehe

brutal~hehe...ade laaaa...:)

tieah~aku sampai seru dulu...ko jgn jeles eh.:PP

mr curly~haishh..jangan bro...kes dera tuhh!:D

echah mashuri said...

cik stoberi~hehe..harap xjadi realiti..

budak nakal~nanti bagi hadiah besor2 kt ak eh..hiihih

aien~haha..saje mengidam..xde lagiiii:P

cik tom~ishhh...xnak la..muda ag..ihihi

echah mashuri said...

Qylla~ohh sahabatku tukang mimpi..jum tdo!hahah