Tuesday, October 5, 2010

aku xdapat buktikan...

tadi aku mintak tolong si x (kawan aku)
(nama haruslah dirahsiakan demi menjaga kepentingan diri sendiri)...
macam mana nak print screen?
mula-mula marilah kita tekan ctrl+prt sc..
pastu masuk dalam paint..
paste print screen itu..
save as jpg..:)

oh..xdapat jugak..
oh kawan..tq atas pertolongan itu..
walaupun tidak jadi aku tetap berterima kasih..
lepas tu dia dapat agak?ooo kau nak kutuk aku pasal pagi tadi kan chah?
aku diam...

terus aku mintak tolong skandal aku..
tq sis:)

oke..sbnrnya nak capture yang ni aje..

beginilah ceritanya....

tadi aku tengah berbelog...
si x tu ditepi setia menemani diri ini..
muka pulak macam taiko kire duit juta2..
main2 bukak tutup purse..

tibe-tibe aku nak rase macam nak bukak nuff,
dah berbulan aku letak rase macam nak tengok..
ME ke,BE ke jangan tanya aku..aku xtau ape itu..

pastu aku tengok terkejut!
wahh.ade duit..datang dari mana?rezeki turun dari langit?
aku terus bangga...suakan laptop kat si x..
nah..tengok ko..kau cakap sia-sia kan aku berbelog..
tengok tu..duit ohh....




dia tenung jumlah itu..muka standard macam taiko kira duit lagi..
pastu dia ambik not rm 1o dalam purse bagi kat aku..
ambik ni chah!aku bleh bagi lebih lagi..
ni je dapat hari2 update blog..?

gila!aku terus bangun langkah kaki merajuk dalam jamban..

ahh...eleh..ko tu main cafe dalam fb bukan dapat duit je...
main famville pun bukan leh duit menuai tu..
aku ngomel2 dalam jamban dengan harapan dia mendengar..


23 comments :

manje said...

hehe kiutnya awk merajuk

pstt... duit gak tuh kan (^_^) ~

Kuman Chaos said...

aku punya lagi sikit ehhhe...
Kuman "usia pernikahan" Entry

Tomato Gurl's Life said...

sama2 skandalku..haha...
ade gak duit tue ecah..ade orang lain terus zero..nati lama2 banyak la..hihi

budak_nakal said...

tekan je butang printscreen kat keyboard tu lps tu pegi ke paint n paste je.. hehe.. berblog lagi best dari fb :D

NICK IRFAN said...

ape2pun blog mmg best dari fb blog bleh buat duit hehhe

Along Tapa said...

banyak gak tu..aku baru ada rm2...nasib aku bukan berblog sebab duit..tapi sebab aku suka membebel dan bercerita...lalala

Gorengbaek - Aku tak percaya...siot~~

DuniakuAbstrak said...

haha nape tak ngomel2 depan hidung dia?

apik pehe said...

hahaha..tu baru jer permulaan..nanti banyak la tu..huhuhu

S..U..D..@..I..S said...

simpan dulu ecah nnt angka 3 ke 4 kau tunjuk lg biaq dia ternganga

GaDis CoMeL said...

hehe. sama plak kita. semalam buka nuff, tengok2 amount dalam tu dah boleh cash out. ada jugak hasil selama ni dok membebel dalam blog.

.s.o.f.i.a. said...

aku main restaurant city dah beratus ribu duit... nak banding ngan ko nyer RM8.75???? huh, jauh panggang dari api............ he he..... *kidding*

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

haish.klu xckup rm8 xbole beli kete tau...hehe

HaNTwO said...

hahahaha...sabo jela yek chah :p

¶A.K.I¶ said...

chah!~ mu habaq kat dia...
ko tulis update ari2 pon free...
dia mengadap buku, game... rm x msk2~~ xpe2~
kumpul

dapat 5o cash out!!
buktikan padanye!! ^_^

hamzah ian said...

jom lanje mekdi

Mario said...

byk tu...aku nye lg ckit...haha

Amni said...

So macam mana nak buat print screen tu sebenarnya?

ajim said...

wah ada rm8.75..aku punya langsung tak ada.syabas di atas usaha anda.keep it up.

zuhanismohamed said...

hehe..saya sikit jugak kot..

My TeRrIToRy... said...

entah kenapa aku rasa mcm kelakar gak cerita ni hehehe yang kelakar tu tang mbr tu hulur duit rm10 :)
apa2 pun syabas pada anda...!!!

diana said...

ade jugaj duit kan..
goyang2 jari sikit dah dapat duit..
ilmu pun dapat..
tak gitu bushuk???

MiMiEy :) said...

x reti ar gune nuffnang..
hahahaha

nas said...

wahhh...gud luck!!! aku duit nuff rm ehem3..hehhehehe.....
weyh....takkan kamo xtahu nk print screen? isk3 :P