Thursday, September 23, 2010

nak hupdate benda lainnnn

testing...testing....
keyboard aku ni okey lagi kan..
laptop pun masih dalam keadaan baik2 aja biarpun bateri dia ntah hilang kat mana,,=_='
tapi kenapa malas hupdate huh!
sebenarnya aku dah malas nak kisah dunia cyber ni..
haha..dunia cyber?lame xdengar ayat tu...
okelah!
kenapa aku xnak online?

AMARAN KERAS!
JANGAN LIKE STATUS ORANG!KERANA KITA AKAN DIGELAR >>>WTF!
XLAYAK UNTUK HIDUP!KALAU HIDUP PUN AKAN BUAT ORANG BENCI AJA!
perghhh...ayat dia...memang aku terkezuttt r tibe2 tibe nak cari gaduh sebab aku like status frust dia tuh...

eh...tertulis dalam blog plak...kan aku dah kata...ni la jadinya kalau aku online...mesti nak jugak tulis dalam ni..

oke echah!shut up...ur not good in words..nanti tercakap benda yang xpatut baru tau!

tapi aku nak cakap sikit...like aku untuk status itu bukan bermaksud apa-apa..
sebab dia kuar di home...
n aku bukan nak ketawakan kau atau suka kau jadi macam tu..
itu hidup kau...xkanla aku nak ketawa kan kau?
nonsense!

lagipun masalah kau dengan kawan aku tu kalau aku nak campur bukanya sekarang...
lama dulu oke...
aku pun xbodohla nak kisah hal kau...
HIDUP AKU SENDIRI PUN PENAT AKU NAK JAGA!
kita pun xpernah bertegur sapa kan..
setakat kawan-kawan satu kos...
kalau terjumpa senyum,blah...2 je..


n aku rase salah aku gak bile sume kawan2 gaduh ngan kau..
tapi sume ayat ko tu memang sedap r..
bile aku komen balik status kawan aku kau cakap

dah mai dah GILOW NI...

arghhh!kalau cakap memang banyak la..xhabis2...
alih2 hati aku gak jadi sakit..

eh..tapi jumpa dak tu kat mesin atm semalam...
muka punya la aku pandang dia..nak tengok dia brani x pandang aku..
eleh...buat2 xnampak...cakap aje lebih..bayar kurang!

betulah orang kata..dunia maya dan dunia realiti adelah 1 perkara yang berbeza..=)

24 comments :

Najwa cik Qaseh said...

huhu..
mmg best klu jumpe org kate berapi2..
pastu pandang dia macam nak telan orang..
pastu mesti dia tunduk je muke tu..
klu boleh macam nak benam je kat tanah tu..hehehe :)

MiMiEy :) said...

kurang aja btul dia ckp akk camtu.
org lain ada hak untuk buat apa2.
kecoh jer dia.
dlm dunia cyber punya otai kat luar? hampeh..
hahaha

iqbalsyarie said...

Uik...ganasnya org tu!
scary...huhu..sabar ea :)

Entry Baru:
-Yelah,saya ni orang asing...
-Ulama Politik ?

mR.sYaH said...

betul kata kau..
dlm duni maya mcm2 bleh ckp..
tp kat dunia realiti..
manusia itu berbeza..

saya_arief said...

saye wat post pasal like ni..
hahaha..
;p

soffea said...

betul. kadang2 dorang nie dlm dunia cyber je yg berani. ececee~ kalo tak puas ati, jumpe depan2 je la kan? hahhaa ;)


ignore je k, echah.

Cik Jari said...

hehe..realiti n maya mmg berbeza..sungguh!!

suziesanji said...

huhu.. kalau orang yang jenis suke letak status emo-emo.. status marah, bengang kat facebook, nak sangat click 'like' tu, tapi sabar je.. huhu..

kalau jarang-jarang, xpela.. boleh la paham kan? tapi kalau hari-hari, sakit mata kot

nas said...

erm...
aku dulu pun pernah likes status kawan aku yg tengah tensen..
tak pasal2 kne sound..
tapi sat je..pas2 ok la...
hehehehe
erm...fb kne ader button dislikes dan beberape button len yg sesuai laa

firdaus khalid.com said...

sabar2..like bende yg x sepatutnya tu..

DuniakuAbstrak said...

missunderstanding?
misscommunication?

sabar eh ecah? =)

d_tieah said...

Gitu ek?
Sabo je la echah..
Hidup ni susah kite nak puaskan hati org..
Baik ko add fb aku je..
Aku akan lebih berbangga sebab aku nak kawan2 aku skrg terdiri dari kalangan org2 "blog"..
Haha..

Tomato Gurl's Life said...

adeh camtu pun nak emo..apodaa~baik tak yah fb la senang..

CERITA LEBAT said...

hahaha..kesian pulak..like salah unlike salah..

echah mashuri said...

najwa~haha....tula..kalau boleh nk benam2 dia dlm tnh...xpyh dia buat sndri..hahaha

mimiey~dlm fb j berapi2...mls akk nk layan...

iqbal~haha...tu la...tgh sbr ni...biarlah dia...

syah~2la...dlm dunia realiti ade undang2...xkn nk main hentam org aje...

arief~haah...dah tau dah....huhuh

echah mashuri said...

soffea~huhu...dah ignore dh pun sis!heeee

cik jari~~huhuh....stuju gak!

suzie~tu la...salah like kot...hahaha

nash~tu la..kalo ade btton dislike ak tekan je...hiihih

justin~haaa...tu la aku like org gila..

ayul~sabar la ni..tgh menahan amarah:)

echah mashuri said...

tieah~hahaha...
dr kau add fb bek add friendster...mari kita bangunkan semula friendster kita tieah!haahah

cik tom~org ni mcm2...huh!

certia lebat~tula...terrrr like sbb tu jd gni..kalaula tau jd gni xde mase nk like..hiihih

n@jwamz said...

ko abaikan org cm2 echah!
abes dah ade 'like'...suke ati laa kte nk like or not...
yg dier tuu kalau xnk owg click 'like' tak yah ar post status emo-emo...ceh!

Qu azniza ;) said...

like just suke2 je..hahahah..

echah mashuri said...

najwaz~tu la...aku sokong..dia ingt org kisah sgt hal dia...

qu~suka2 mbawa duka..hihhi

FyZa said...

wat x taw ja la org mcm 2..biarkan ja..lg pk lg bengang..huhu

diana said...

jarang "like" status orang..

echah mashuri said...

sis fyza~btul gak uh

sis diana~jrg gk tp terlike yg xbetol

Pinky Pixie said...

lorr, like pun smpai mcm tu skali.. isk2.. xpenah jmpe org mcm tu.huhu