Tuesday, September 21, 2010

why?why?

aku musykil..blurr...
kenapa ek kalau kite dalam kelas kann..
tak kire la kelas memasak ke,kelas megelas ke...memang kelassss la ko ke...
kite mesti rasa mengantuk yang amatttt...pak amat pn xmengantuk cmni walaupun dia pagi-pagi dah kene g menoreh getah...
tapi yang pelik..
kite boleh je layan borak ngan kawan dari ambik ke isyak sampai kesubuh?
ataupun layan korea tengah-tengah malam membuta..


dan..itulah terjadi kepada aku saban hari...
ya!akulah pentido tegar itu...
saban minggu..saban bulan...saban-saban je dah nak final dah!
ha!sudahh...
dan selepas aje lec cakap..
oke..tats all 4 today babe...see u next time honey...
perghh..agak-agak r lec nak ckp cmtu..xda maknanya....
tibe-tibe je jadi kuat dan sihat!!!
mata bersinar-sinar...
terbayang betapa lazatnya nasikukus ayam berempah bersama air teh o beng limau...
lupakan semua..lupakan semua....rasailah..nikmatilahh....

arghh..ape aku merapik ni?=_='

err..back to the topic :P.....apekah..adekah..mengapakah?
adekah perbuatan syaitonnnn ataupun nafsu pemalas ataupun mengantuk telah merasuk jiwa ?
antara tiga....

24 comments :

MiMiEy :) said...

same lah dgn mimie.
lg2 time fizik, math,bm.
mengantok gile2.
nak tido x berani.
takut kene marah.
hehehe.
kdg2 curi gak tido..
hhahahaha
syaiton mmg jahat.

echah mashuri said...

mate macam ade gam cap gajah

mR.sYaH said...

samalah kita echah.. tp bkn semua kelas r..

fiezah91 said...

haha... btl2..mmg mcm tu la tiap ari.. saban ari..eh?apa sal sama ek?wakaka..

echah mashuri said...

syah~btol2...ade klas yg besh,lec spoting..perghhh...xcukup blaja 3 jam..huhu...(yeke nii)

fiezah~eh..nape ek?kui9

✿nenek moden✿ said...

mari kita bawak bantal sama2 pergi kelas..hehehe

soffea said...

tu lah.. time study dulu salu je ngantuk. tapi skrg time mngajar nasib la tak mengantuk jugak. tapi tak tau la kot students i yg ngantuk. tp rase mcm tak je? hahah.

S..U..D..@..I..S said...

kita patut bersyukur kerna masih mempunyai mata yg normal......kalu celik x ngantuk2 haa camna..kan susah tu echah...hehe

Tomato Gurl's Life said...

betol2 time dlm klas ngantuk giler...bila kuar je terus cerah mata...miahaha...

nas said...

ahaks..echah nie pendito tegar???
samelah ngan aku..
asyik tido jerk..
buat taik mate..
malam2 mule la menggelabah nak buat assignment n berblog..
ahaks :P

nas said...

erk..silap..pentido..bukan pendito..ahahaha

NICK IRFAN said...

yg tu memang lumrah klu dok klas msti mengantuk? xthu nape? pelik btol...

Zaer!! said...

Halamak! bahaye ni echah! zaer dalam kelas xpernah tido taw! baik kan zaer..tapi zaer slalu mintak izin lect g toilet..nk tahu sebab ape.......zaer sambung tido dalam toilet..sejuk....NYAMAN!!.hehe..;-)

HaNTwO said...

dalam kelas byk setan kot....besa la benda yang bermanfaat byk ngat halangannya kalo kita nak wat...kalo benda xberfaedah memang xde halangan langsung kalo nak wat...

iqbalsyarie said...

sejujurnya,saya juga 'menikmati' masalah yg sama...huhuhuhu...mcm takde katil lak...kat kelas mesti ngntok.kat umah tak :(

zuhanismohamed said...

saya mengalami situasi yang sama juga..
isk..
exam dah dekat tp malas xhilang2 jugak..

DuniakuAbstrak said...

sbb boring..kalau seronok mesti segar.. =)

fatinmmj said...

echah : atin pn trfikir gak..kn..knp dlm kls..ke..msti..ngantok..tpi..lau lyan movie..korea..ampi pgi..bute..than..plk..mata..ni..aih...heheh

M a W a D D a H said...

sedap kan tdo dalam kelas..haha

hamzah ian said...

gua tido je..

echah mashuri said...

nekmo~huhuh...mmg besh r kalo dpt bwk bntl..

soffea~hihih...ckgu cun xkn la dak2 nk tdo..huhuh

sudais~hihih...stuju2...tp sllu mengantok ni ssh gak...

cik tom~ape pnwrnye=_='

echah mashuri said...

nas~pendito lak..huhuh
nasib bek bkn pendeta:P

nick~tu la...macam ade benda berat kt mate

zaer~perghh...siap cari port selesa ag..kui9

echah mashuri said...

han~hahaha..btol tuh!sokong3

iqbal~tu la....tp xla smpai trtido..tersenguk2 je:P

zuhanis~2 la...final xlama dah ni..haishhhh

ayul~haha...tu la yg ingn kusampaikan..kui9

echah mashuri said...

fatin~hihih....pelik bn ajaib!

adah~feel dia lain....

hamzah~lu mmg r...kui9