Monday, August 30, 2010

I LOVE U CONTEST

i love u iQa chumel sebab tag echah untuk contest ini...hehe..
dan bijak menggunakan kuasa veto beliau...
kalau sape2 nak memeriahkan lagi jum join ramai2...
kite serang blog ASH_ASRA..
mane tau boleh wat side income untuk beli barang2 buat lemang n ketupat...






1) Open to ALL bloggers
2) Buat satu entry bertajuk
"I LOVE U CONTEST"
3) wajib menjadi follower blogni dulu
4) Letakkan banner contestdi tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
5) sila tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah
6) jangan lupe commentpost ni supaya senang ash nkambushpeserta2

tema concept CONTEST ni adalah dengan cara mengUPLOADkan gambar anda bersama dengan orang tersayang sama ada

♥ gambar bersama mamatersayang @
♥ gambar bersama papatersayang @
♥ gambar bersamasister/brother tersayang @
♥ gambar bersama BF/GFtersayang @
♥ gambar bersama BFFtersayang

dan beritahu kenapa anda sayang dia...
gambar yang di pertaruhkan..
.
.
.
ini adelah sume my tayang...ade sorang lagi dia tukang ambik pitca neh....my bff yang 6orang ini adelah yang terbaik....

kawan adelah bilamana kamu dalam kesusahan dia cuba mencari jalan bersama sambil ketawa..
kawan adelah bilamana kamu rasa takut dan terbangun pukul 2,3 pagi dia sudi menemankan mu sehingga kamu terlena semula..
kawan adelah bilamana kamu tiada duit dia akan memberi pinjam..dan bilamana kamu tidak mahu meminjam dia akan turut berlapar bersama kamu..
kawan adelah bilamana kamu merasa ingin menangis mereka sedia memberi bahu untuk melepaskan air mata...


Kawan adelah bilamana tidak menikam kamu dari belakang jika kamu sudah tidak berguna kepadanya bahkan lebih dahsyat lagi tidak mungkin membuang kamu bilamana kamu menempuhi kesusahan dan musibah.

dan..terima kasih ALLAH...berikan aku peluang merasai persahabatan yang cukup manis:)


oke...
nak tag...


kalau xbuat echah majuk selama 2 hari...sekian..heee


12 comments :

d_tieah said...

Wow..
So sweet kan..
Cantik payung..
~ngeeeeeeee

echah mashuri said...

payung je ko perasaannnnnn?????adoiii..

Pinky Pixie said...

gd luck..
nice pic!

FyZa said...

gud luck dear..;)

MiMiEy :) said...

nice pic :)

Cik Jari said...

wah...cantik...

yeay,nasib baik sy ta di-tag...jenuh mahu cri gambar dengan yg tersayang:)

iQaChumel said...

echah....i love u moreeeeeeeee la dear.haha tengsss buat.
gud luck :)

maCy said...

ganbatte dear :D

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

gud lak mek chah...hehe..

reen_sofee said...

gudluck!
semoga menang!
menang kongsi hadiah eaa?
:)

DuniakuAbstrak said...

ala malu la ai nak pamer kan syg ai..huk huk (sila baca dalam nada gedik)

g0m0k9enDek said...

sudah tag kamoo dalam n3 award ciktom sayer..