Monday, August 30, 2010

black and white contest...




trimass to aida sebab tag untuk contest ini..walaupun tidak berhasrat untuk menang...tapi kalau ade tuah bertuah dapat saguhati xpe doh...kui9...
kalau nak join marilah kita bersama memeriahkan jum klik sini:0


  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tukat comment post ini
ni le pic yang xseberapa tuh:

oke..echah meng tag:Qylla shaari:)

9 comments :

Cik Jari said...

cantiknya...harap2 echah menang...ad unsur seni di situ

echah mashuri said...

x harap pn cik jari..heheh:)

mR.sYaH said...

semoga berjaya echah..

:D

~fisha~ said...

cun2... mane echah nye? duk usha2 nieh.. hehe..
p/s: awat rajin bebeno masuk cntest ni yunk.. uhuu.. gudlux! ^_^

NICK IRFAN said...

wah! hitam putih ke? mcm best je... tp klu letak gmbr lain xpe ke? segan plak nk letak gambar sendiri..

hamzah ian said...

gmbr budak tu mane ko ambik?? saper budak tu?? cun eh

echah mashuri said...

syah~mekasih yeee...heee

fisha~biarlah rahsia...kui9

irfan~dia xbagi...dia suh buat gak ade pic kite

hamzah~kwn2 aku laaaa

Sophie Al-yahya said...

halloooo..trima kasih follow,singgah dan bace entry.. =)

waaahhh..mcm nak join jugak aje contest nih..

✿nenek moden✿ said...

cantikkkkk!!!!hehehe