Tuesday, August 24, 2010

birthday org lain tp dpt hadiah!!

yippieeee...baru lepas kenakan my luvely fren yang perasaan cool tiap masa...
mas idayu beb!name pun da mcm penari dngdut..
tu yang bg kena kaw2 punye tadi...
hepi birthday yayang!love u..sory if ak penah sakitkan hatimu...
buat mu merajuk ke..heheh..
kiteorang tak dapat bagi ape2 selain daripada telur busuk+air gandum+air soya basi+kicap yang tarikh luput utk dirimu yang sedang enak menyental2 badab yang agak harummm itu...

mula2 layan baik punye...blnje kfc..bg mkn kek...lepas tu ko terima balasan setimpal atas ape yang kami belanje...ngeh3..kami memang jahat..har...haahaha...gelak setan!
aku paling xtahan bile tengok dia kena ketuk dengan telur busuk atas dahi...hahahah...
nak pecah perut aku...ambiklah sayang..tanda cinta dari kami...

bau!ya ampunnnn....kalo kambing ade mesti dia ingat geng diaorang kami ni...


*pic xsmpt nk upload sbb baru kepenatan yang amat!


ehhhh..sebelum tu..sebab aku orang yang disayangi*perasan disitu,,,dapat cadbury ohhhh...
sape kate single xuntung?
ni hadiah dari cabaran sape single paling lama..(ade pulek pertandingan macam ni?)
hahaha...
kawan beating..sape kapel dia kena bg cokelat pd yg single..
so..macam biase..sy juara...kui..kui:)

perhatian:sape2 nak beating lagi jum2...
anda dialu-alukan...
sedap ohh makanan free neh..
rezeki di buln ramadhan...heeeee

26 comments :

Pinky Pixie said...

hoho. mcm tu pom ade eh.. haha. nak join.. kehkeh

apik pehe said...

isk3..siap cmtu pulak

Kimie Hashim said...

echah, dulu kimie ni ha siap kena baling air sos, perit..huhu, time uh kimie sambut bday kat kem, huhu..
*ouh jahat ek buat Mas Idayu..+)

mr.curly said...

aik!! ade gak contest camtu ye.. hehe

Cik Jari said...

hehe..kesian kwn tuh....mesti busuk tahap telur tembeelang....:))

iqbalsyarie said...

haha...aduyai~kesiannya...huhu..
tapi,lebih elok kalau tiada betting2 ni,sbb rasa mcm kat tempat lumba kuda pula betting2 ni~haha

Btw,selamat ari lahir kpd kawan kamu...moga dia tak simpan dlm hati :)

Cerita terbaru di blog: Sebab-sbb jahiliyyah!

echah mashuri said...

pinky~haaha...jum2 join...

apik pehe~sbnrnye xde la beating pun..cume ckp2 dulu2 je...jnji2..
heeee

kimie!hahaha....bg dia kenangan yg xkn dilupekan:)

mr curly..hahah...grau2 manje dpt la cdbury..

cik jari~tu laaa pasal:)

iqbal~xdela beating:)
nk bg hiperbola je tu...janji2 manja dulu2 j..kui9

Qu azniza ;) said...

sedapnya.. i peminat cadburyy no 1.haisshh

echah mashuri said...

hahaha...kalau gtu echah no 2...kui3

FyZa said...

eh ada plak pertandingan sapa single pling lama? haha..mcm2 la..
yaTuhan telur busuk mmg x tahan..mcm mana la kwn kamu n2 dear...kesian dia..huhu

M a W a D D a H said...

wahh..best r..single pun dpt adiah..cadbury lg tu..

busuknye korang..hahaha..sorang kena, tapi confirm semua amek bau busuk tu..haha

FyZa said...

eh ada plak pertandingan sapa single pling lama? haha..mcm2 la..
yaTuhan telur busuk mmg x tahan..mcm mana la kwn kamu n2 dear...kesian dia..huhu

Syahida said...

echah....okay tak kawan awak tu...hish kesian kat dia...kata kat dia akak tumpang simpati...tapi kalau leh join ..macam best je kan...he he he

Hamzah Ian said...

nyam2.. coklat..

qylla said...

yeaaa !
shedap nye cokelat ..
yummy99 !
=))

mR.sYaH said...

samalah kite.. aku pun buat gitu kt member aku tp xdelh nk belanja kfc.. hahha..

aku pn nk join pertandingan tu.. mesti aku dpt byk coklat.. hahahha..

mR.sYaH said...

samalah kite.. aku pun buat gitu kt member aku tp xdelh nk belanja kfc.. hahha..

aku pn nk join pertandingan tu.. mesti aku dpt byk coklat.. hahahha..

echah mashuri said...

fyza~haha,,,dia kna edha jela,,,kui3

adah~haha...hdiah dr org trsyg...hik

sis syhida~tuuula..suka ngat kenekan orang!

hamzah~ingt sikit ko tu puase!


qylla!sape ek blnje..heee

syah~haha...mstla time sedap time xsedap..biar fair..heeee

MiMiEy :) said...

eyh2..
kwn saya pown ada nama mas idayu.
kawn baik.
wah, best nye cabaran.
nak join..
hehe

PUPUT said...

tahniah sbb adiah,..hehe..pasni echah plak bg kwn yg single kan..ngeee...
ish3..telur busuk yg xtahan tu...sian mas idayu...^_^

echah mashuri said...

mimiey~haha...samela..dia best fren akk gak:)

pput~dia suka diseksa,,,heeeee

Tomato Gurl's Life said...

haha..echah cik tom pun nak cadbury...contest single paling lama..wakakak....

maCy said...

ade plak cmtu. haha

zuhanismohamed said...

hehe..boleh pulak wat bet macam tu..cmtu nak join juga ada can nak menang ni..hehe

shiyda said...

cabaran single paling lame ? ouh . gudd idea btw ! kehkeh ase nk join lak . hee ~

echah mashuri said...

cik tom..haha..tettt,,,tarikh tamat:P

maCy~haha..xde keje cri keje...kui9

zuhanis~haha...jum2 meh join:)

shiyda~haha....:P