Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year

Assalamualaikum =)
2012 dah meninggalkan kita kan. Apa yang berlaku dalam tahun 2012, baik atau buruk aku terima je dengan hati terbuka. Ape yang terjadi nak tak nak mesti ada penyelesaian kan. So masalah bukan selamanya kekal masalah dan kebahagiaan pun begitu juga, bersifat sementara.

Untuk tahun 2013 ni macam tahun-tahun yang biasa juga sekali lagi aku mesti habiskan degree pula. Belajar selagi boleh  biarpun kadang-kadang rasa nak ter ter jatuh juga semangat ni. Sabar je aku sekarang. Sangat-sangat berharap yang segala penat lelah ni akan membuahkan hasil. Benda pertama yang aku selalu fikir tak nak susahkan mak, walaupun sebenrnya nak xnak kena jugak mintak mak itu ini sebab sekarang mana ada duit sendiri kan.

So azam aku tahun ni memang tak ade pun. Hanya ikut je flow neh, orang suruh masuk kelas aku masuk kelas, orang suruh ambik exam aku ambik exam. Malas dah nak ada azam azam neh.

Selamat ber new year ye kawan2. Haih dah menginjak setahun lagi usiakuu..