Saturday, September 29, 2012

Watashi no namae wa samurai desu.

Ni entry frust aku dan kawan-kawan. Social networking ni kadang banyak mengimpak kita jugak. Betul ke penggunaan tuh? Aku tengok sini sana orang canang pasal samurai burger twit situ status sini. sikit-sikit check in mcd makan samurai. Kemain eksited la aku nak mengetest tahap kepoweran samurai tapi adoi kenapa pening lepas makan? Rasa daging lembu tu rasa macam rasa sangat benda tu daging lembu. Macam mana nak explain eh?Samurai ni kali terakhir aku rasa ko tau! aku dah anak tirikan double chesse beger. sian dia.kalau aku tau aku amek dabelcis macam biasa.grrr

Rasa dia manis. Tapi ikut tekak masing-masing la kan.ada cakap best. Tapi semua kawan aku cakap tak sedap. Nak abiskan tahap mengeletar.huhuh.Tapi diaorang bagi cadangan tulis dalam blog benda ni sedap. cakap je cah benda samurai ni sedap sangat.Biar sape yang baca blog ko tertipu dan beli jugak.Pesen nak balas dendam jenis apekah?nak marah kat samurai lepas tu bia orang dapat rasa kefrustan kita?gitu ek..Aku pandangg je diaorng.

kiteorang makan sambil makan sambil membebel. Tapi abis tak tahan. HAHA. lepas tu rasa pening macam huyung hayang mengantuk.

Aku pun cakap aku frust la. Diaorang angguk-angguk lepas tuh aku cakap eh nak amik gambarlah.nak membebel dekat blog.Terus semangat semua ambik susun-susun nak ambik gambar. Ape kau ingat perlu ke diaorang disusun sebegitu rupa. adoi layan budak ni pun satu hal. kang aku samurai baru tau.

Cantik tak susunan dia weh?satu beger ada satu sos.yang air tinggi dok belakang sebab dia tinggi.lepas tu samurai beger kena letak bangun gitu satu.supaya orang boleh baca.gitu.

15 comments :

zila manaf said...

baru pas mkn td. oke pe hehe

Aida Azryn said...

lama xmakan mcd. --"

IntaNBerliaN said...

xmkn pun lgi..

che'pi said...

nampak cam menarik kan si samurai tu... hurmp.. belum jua makan.. tapi udah banyak org review dan katanye kurang best... maka keterujaan tu mula hilang... safe budget safe diet... hahahahhaa

MR. SYAH said...

aku bru je makan.. bg aku sedapalh cuma air dia bg aku xbest.. camne leh pening ni? org drh tinggi xleh mkn daging.. heheh...

Ecah Mashuri said...

che'pi- toksahla che pi weh..dok dapp lasum.haha..lagi sedap GCB kot.

syah-hamboiii..sedap ke?x weh.ak xde drh tinggi okeeyyy.haha

MAY said...

my hubby mkn ckp sdp..tp sy sndiri pun blm try..tp ni entry kedua yang da sy bace kat blog kate x sdp.

nur anis said...

saya dah makan burger samurai..yeay...sedap..:)

KorN said...

amboi description gambar kemain die lagik kan... ahahha

eita said...

nak kena cuba jugak ni

THE LEKAT LEKIT STORY said...

family kecik kami x mkn daging jd x tertipu ler dgn samurai bege tu.. kekekekeke. bau lembu kuat sgt ker??

Ema Blog said...

dgr citer ada manis burger ni

gadisBunga™ said...

nampak sungguh effortnye nak diambilgambarkan burger burger tuh. haahaha!

Cik TeN10 said...

Hahah ecah kembali membebel.. Aku pn dh bengkak telinga dgar cte burger samurai ni..tp tak tingin lak nak try..mmber2 aku je sibuk dok beli tapau bwak balik masa kat epot aritu..aku tapau mc chicken je mcm besa..

Momo said...

aku tunggu kau belanja aku..