Tuesday, January 31, 2012

1 hari 1 resepi

Assalamualaikum=]

Haihhh.Tak jadik nak tido bila teringat kat blog ni, hari ni dah 31 Jan ke? cepat betul masa berlalu.Tak perasan dah sebulan lebih tak berupdate si blog ku ini.keh keh keh. Saya dah makin tualah ! dah 21 tahun dahhh. Disebabkan umur pun dah meningkat,aku rasa macam dah sampai seru aku nak belajar masak kot.Lagipun dah ada orang warning warning suruh belajar masak.Terpaksalah saya menurut perintah.^^,

Ehem, macam tak caya aje aku beli buku masakan neh, harga 39.90. Nasib baik aku pakai voucher buku 1 malaysia tuh. Tu pun dah tak tau nak beli ape dah.Ada balance RM100 lagi nilai voucher.Kan dah akhir sem,buku dah beli.nak beli buku ape lagi,tapi takpelah kann..Rezeki jangan ditolak.kan?

Nasib ade voucher kan, kalau idak sampai bila pun tak beli buku masakan neh.Ni pun salah satu ilmu gak, untuk kesenangan masa depan jugakkk.huhuhu.

Dah tak tau nak beli apa dengan balance voucher 100 lagi tuu.-,-

6 comments :

Cik TeN10 said...

cayalah ecah !! go ecah go !! pas ni leh kawen da ;p

balance tu kasik la kt adik ko ke.. :)

diana said...

belikan akak buku resepi tu jugak...:P

MiMiEy :) said...

belikan mimi novel. hahaha :)

DuniakuAbstrak said...

tak ckup sbenarnya voucher tu

aLya maNip said...

cayok2..nnt k.alya g jupe ecah..leh la ecah masak.hihi

k.alya nye voucher x guna lagi..hahaha

Sue Unnie.. said...

ape ni. ape ni. ape ni. knape umo bru 21. taknak. taknak. nak umo 21 jugak..hakhak..


wah.. anak dara melayu sejati. beli buku masakan. peace..^^