Friday, October 14, 2011

pelik


peliknyaaaa..kenapa blog yang aku dah komen tak appear komen?cakap has been saved .tp check balik tak ade.bila buat kat kotak komen test-test dapat pulak !berkali-kali aku check.dahla entri panas-panas yang aku nak komen. macam blog akak diana,kak!nanti tolong tengok spam inbox ye. Nak tengok dapat tak komen ecah. Kalau tak dapat jugak kenapa ye?kalau tak dapat mesti dia tak cakap has been saved kan?


ke da masuk spam? kenapaaaaa????


aku dahla line slow .tercangak-cangak tunggu. Tapi ini kau buat kat aku duhai blog. Apelah masalah ko kali ni ?Aku bukan nak komen ramai orang pun , Nak komen yang bloglist-bloglist aje.


huuuuuu.

11 comments :

syafiqakarim said...

same ah.aku alami mcm tu juga

diana said...

tiap kali echah komen mesti dok kat spam..akak pun tak tau kenapa.macam la kotak komen spam tu echah punya sorang je ye???heheeheh...

fiezah91 said...

wei. komen ko kat blog aku ada je. tapi semua masuk spam. aku pun pelik. haha..

ecah mashuri said...

iqa-ak penah oh komen ko tp xappear.grmmmm

akk n fiezah.adekah i ni spammer????huhuhuh

Cik Bib said...

test 1-2-3...masuk tak komen i ni?HEHEH.....

JIJI YU said...

masuk spam

Cik TeN10 said...

aku ade dlm bloglist ecah !! terharu2 ~ O.o
wehh ko tak rindu aku ke ??.. huuu

ecah mashuri said...

ji-tula

tin-rindu laaa wehh...ak bc j blog ko.tp newtmplet ko xbuat popup wndow komn.xleh load:(

DuniakuAbstrak said...

kau selalu masuk spam aku

MiMiEy :) said...

kak ecah, bila akk comment blog mimi pun selalu masuk spam

mimi pon pelik

ecah mashuri said...

ayul-kau baru check kan?

mimie-tula.sbb 2 akk testing2 sokmo.hehehe

ini membuktikan ak mmg spammer terbaik.hehhehhehe