Friday, April 1, 2011

tata titi tutu tete toto

assalamualaikum.
dalam hujung-hujung sem ni macam-macamlah ye kena buat.esoknya pulak test.huih.memang pack ini jadual.CAI pun belum siap-siap lagi.heeeee.tulah selalu buat keje last minit kan.semuanya jadik seperti begitu.tapi takpe.29 haribulan 4 ni aku dah habis sem.hoyeahhhhhhh....walaupun cuti 2minggu je.T___T.


jadik kalau aku tak berupdate korang jangan rindu-rindu ek.eh.ade ke yang rindu.;p


pic my classmate.heeee..kiteorang pompuan semua.laki ade dua orang je.group G.G untuk Gadis,;p.tapi lecturer aku cakap G untuk gelojoh!huhuhuhu....

ok.tata T___T.nak g study,aku tengok semua dah bukak buku.takut ah akuuuuuuuuu.makkkkkkk.malasssss;(

27 comments :

Wan Hafisah Collection's said...

kekeekke..mana satu ko cah?????

mcm sama je!!

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/2011/03/semalam.html


aku denda echah mashuri katham semua entry aku!

MR. SYAH said...

aku pun habis 29 aribulan..

KUREKURE COMEL said...

hehehe..seronoknye blajor...time nak dekat2 exam tu lg best...


tu namanya kenikmatan time blajor...hahaha....


gud luck exam....jwb molek2....hehehe..

M a W a D D a H said...

gud luck ecah...moga dapat semua A okeh...hehe

DuniakuAbstrak said...

sempat lagi geletis meroyan tu

- GC - said...

kelas aku dlu ada 5 org je lelaki. kami smua ada 50 lebih. hihi.

d_LA said...

perghhhh ramainye pompuan...syoknye..nak rindu muncuk2 gak nanti kat echah..huwaaaaa....

Raji berkata said...

2 mnggu lamanya
aku dah boring duduk rumah lama2
hohoho

err cmner boleh tersesat 2 org lelaki @@ kesian kaum adam

diana said...

echah ni cakap je malas la..tak paham la..
tapi akak tau echah la paling rajin dan bijak dalam ramai2 kat gambo tu..kan??siyes ni bukan kipas..:p

Cik Bidadari said...

bila tengok korang yg masih belajar nie... akak terasa nak further amik degreelah... adoi... jeles tgk korang berperang dengan buku segala.

Rina Rossoneri said...

perkara biasa buat keje last min..
kita mmg kagum kalo ada org xbuat keje last min

zuhanismohamed said...

wah..cepat nye echah abes exam..jeles ! he he

Along Tapa said...

ramai sungguh gambor awek...ni yang buat aku rasa macam nak suruh ko kim salam semua dengan diri2 ko sekali ni..hahaha

Gorengbaek - Kenapa orang pompuan rajin dapat eksiden

Hangit Habis dah - April Fool...kondem tapi buat gak...

Kerat Senget - Beberapa perkara tentang blog yang kita taktau...

zati embong said...

echah!no malas malas k!hihi.rasa best plak tgk org kena study kan,sbb zaman study jat da lpas da.haha

Cik TeN10 said...

alohh 2 mggu je cuti? aku cuti 2 bulan echah.. borink plak dok umah lma2.. nk jln2 sume org ngah class.. huaaa

aLya maNip said...

gud luck echah!!!!
study molek2 ye..

AiDa AzRyN said...

ada ni haaa yang rindu. huhu

Mario said...

bestnya cuti...

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

ko y mana satu, cehwah...haha..

gud luck lo babe!

nas said...

echah.. gambar ko yg belakang kat tengah2 kan???? adehh..siannye pelakar lelaki mmg ketandusan sungguh.. 2 ketul jerk.. hehhee...

latest entri:

kenapa ramai orang ade lebih dari 1 handphone/sim kad?

bunga said...

bunga datang nak tag..ehhe


http://salsalbilah.blogspot.com/2011/04/contest-km-header-simple-tapi-menarik.html

aNiS aNiSa said...

semoga berjaya n dipermudahkan segala urusan..

gd luck 4 ur exam =)

latest entry : Best View~

aLieF si Muncung ManiS said...

best nye..alief cuti bulan 6..lambat lagi..huhu

The Crow Empire said...

Echah!! Dah bace buku belum!! bangun!! keh3..

Takpe, crow yakin echah boleh buat. Crow jadi pom2 boy tuk ecah ek. Bagi semangat membaca!! koh3..

(^___^) ah~ bestnye idup tanpe exam. hehe...

lea said...

ala diorg bukak buku je
tak semestinya diorg study..haha

Woofer Storm said...

beruntung jadi lelaki kan??heheeee

Qaseh dalia adelia said...

tata