Wednesday, March 9, 2011

blogging tak se best dulu

assalamualaikum.
cehh..aku up entri sebab aku malas nak bukak buku.tu normal.bila nak membaca ke nak menghafal ke time tulah nak sikat rambut la.nak iron bajulah.nak update bloglah.chop.chop.5minit.5minit.selalu lima minit.tapi hakikatnya.5jam baru tersedar dari mimpi yang panjang.grr.

kenapa ek tiba-tiba aku rasa blogging dah tak seceria dan segumbira dulu.macam dah sunyi sikit.kemanakah blogger-blogger hebat di mata aku nih tak up entri.kemana kamu duhai kekasih-kekasih gelapku.wuwuuw...tu yang belum kira yang merajuk dengan dunia blog.tuh pun ade.

entahlah.ke aku yang sombong sebenarnya?lagipun dashboard aku masih lagik tak boleh bukak.jadik aku pun tak tau sangat perkembangan korang.huhuh.melainkan aku hanya boleh bermadu kasih dengan kawan-kawan bloglist je.lagipun sekarang kalau nak kawan kena join-join bloglist dulu.aku malas nak up entri semata-mata nak join bloglist.akulah.orang lain aku tak tau.memandangkan aku pemalas.hehehe.

mungkin cara blogging sekarang dah tak macam dulu.sekarang ping-ping entri je.pastuh beramas mesra dalam fb.aku nih jenis selalu lupa nak online fb.tuh yang jadik ketinggalan tuh.blogwalking manual pun dah tak semeriah dulu.

korang rasa tak macam aku rasa?ke aku sorang je rasa macam tuh?-_-

51 comments :

annenyss said...

dashboard anne pun tengah masalah.tak dapat tengok update orang..huhu

tu la rasanya da kurang mood blogging.jangan sampai quit dah la..hahaha ;)

d_tieah said...

Echah, aku tetap ade kan? Sampai hati kau ngate aku.. Aku tahulah aku blogger femes.. Hahahaha..
Eh2, ko dah aktifkan fb ke? Dah add aku belum? Kalo add tu inbox sekali ok.. Sebab aku jarang nak tengok sape yg add sebab aku malas nak approve.. Kejam aku kan? Taklah, cuma aku tak suka stalker..

Entry Terbaru : Rahsia Tentang Tidur Yang Perlu Anda Tahu

d_tieah said...

Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah
Kau echah

*Jangan Merajuk Dengan Dunia Blogging Tahu! Nanti Aku rindu!*

Hahaha..

Entry Terbaru : Rahsia Tentang Tidur Yang Perlu Anda Tahu

diana said...

kita punye rasa yang sama la..
entah2 kita sedara...
hah!!tak nak akak bersedara dengan echah ni..
hahahahahahha

diana said...

kita punye rasa yang sama la..
entah2 kita sedara...
hah!!tak nak akak bersedara dengan echah ni..
hahahahahahha

KUREKURE COMEL said...

bulan ni bulan berkabung kot..kihkihkih...


byk yg baru2 naik...yg otai...dh men slowkan diri...huhuhu...

sbb tu echah rasa mcm senyap je..hihihi..


ehhh..echah kan otai...hihihi...

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

waduhh! err er..
best blogging..dpt bcerita n kogsikan pgalaman..

echah mashuri said...

@annenyss
ish.xde la nk quit.tp satu hari nnti.bila dh xde modal nak merepek.huhuh

echah mashuri said...

@d_tieah
tieah!ak dah lama aktif fb.ko tuh yg tak syg ak.huhuh..ye2.ko masih ade.tp ko bz.hahaha;p

echah mashuri said...

@d_tieah
tieh sayam
tieah sayam



HAHA.ak tak merajuk la..aku cuma pelik ramai yg dah x up entri.huhuh..ak rase cam sayanglahh..sbb ak nak baca entri.heheheh

echah mashuri said...

@diana
eh.same ngan akak?laaa...kita sedara eh.akk neh.kalau yg pemalas terus xmngku saudara.hehehehe










saudara seislam.heee

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
hehee.mina!ramai yg baru naik.tp ecah tak sempat nak kenal.wuwuuw...sapelah nk kwn ngan kite.huhu.

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali
mula2 blogging pun ak rase cam tuh babe!:)

Encik Blogger said...

kkdg tu tak sempat langsung buka fb. tp kene jgk.. aish..

The Crow Empire said...

Kenapa pulak ecah fansuri rase macam tu. Biase lah. Mungkin sekarang masing2 bz. Ecah pun nak hadapi exam kan. Well, ramai student yg lyn blog. Skang ni musim2 exam tu yg dorang slow sikit kot.

(^___^)

nub said...

da xdak nafsu nak blog

zati embong said...

huhu,nape pakat xde nafsu nk blog nih?hihi.nafsu 2!

Naddia said...

aku tak tau la pulak..sbb aku br je start blogging.

takde la br sgt pon! haha

tp yg ade group kat fb tuh yg da lin cket feeling die..blog utk apekah kn?

Hann said...

cube gune google reader utk usha update n new post

M a W a D D a H said...

aku pun xfemes echah...tu yg update selalu..wakakaka...

Along Tapa said...

apsal sama jek apa ko rasa dengan aku??ko tiru aku ke aku yang ko tiru??hihi...

tapi sebab aku rasa aku ni bergaya, aku teruskan jugak..ko nak ikut??

Gorengbaek - Permainan minda: bahasa mata...

Hangit Habis dah - Aku nak hentam korang...korang nak kata apa??hehe...

Kerat Senget - ::hAnYsApEk:: tentunya bukan ApEk

aLya maNip said...

betul2..alya pon rasa blogging kadang2 jd medium gado..uwaaaa..
tapi alya pon xde la lama sngat blogging..ngeee
jom kita beramas mesra kat fb lak echah..hehehe

Abang Jonni said...

aku baru je start blogging... jadi x tau rasa blogging dulu2... huhuhu

Puan Besar Shag Yahaya said...

Skrg musim orang tak ada mood nak buat entri top top kot. haha. Terasa sedikit hambar kot tahun neh belog. Shag pun macam tak ada idea sangat dah nak update. Tapi, di cari jugak cerita ;D

Fariq said...

betul la tu cah.. bw skrg dah tak de function je skrg.. sebab blogger skrg suka dok lepak2 kat komuniti je.. wah ni yg nak up entri ni..

Solihin Zubir said...

dgn msa yg terhad, sy lebih gemar membalas komen2 rakan blogger drp melepak kat komuniti blogger di fb..
kt fb tu, sy cuma ping je.. =)

Raji berkata said...

aku sering rasa perasaan nih bler malam2 =.="
rasa sunyi jer
mngkin semua blogger tdo
hak2

C I K . F Y Z A said...

dulu addict dgn blogwalking.. skrang addict dgn komunit pulak.. adess

Rina Rossoneri said...

Entah lah..hehe

echah mashuri said...

@Encik Blogger
huuh...tula encik blogger!:)

echah mashuri said...

@The Crow Empire
erm.mybe gak kot.huhuh..tp xtaulah mybe perasaan ak je kot bro.huuhhuu

echah mashuri said...

@nub
nub oi!ang jgn.pukoi nanti.huhuh

echah mashuri said...

@zati embong
nafsu mgm penting.ugugugu

echah mashuri said...

@Naddia
aku pu xdela lama sgt weh.ak cuma ckp awal2 dulu la.uhuhuh...tp betul gak.blog utk ape kan.tibe2 ko komen siyes kat sini.hhuhuhu

echah mashuri said...

@Hann
yg kita follow boleh tgk x?

echah mashuri said...

@M a W a D D a H
eleh.kononlahh adah tak femes.huhuh

echah mashuri said...

@Along Tapa
aku mmg akn ikut ko.ak syg weh nk tngglkan dunia blog!:)

echah mashuri said...

@aLya maNip
betul gak tuh.org cari kelemahan kita mlalui blog kita.huhu.jum2 sis kite ramas mesra:)

echah mashuri said...

@Abang Jonni
eleh.yeye je abg joni!:p

echah mashuri said...

@Puan Besar Shag Yahaya
shag sayam~tulaaa....huhuh...tp blog shag best3 je:)

echah mashuri said...

@Fariq
betul2.borak2 dalam komuniti je.ak pun kdg2 join gak.tp sekadar ping entri je.huhuh..tp xbest la cmtuh.nak gak kita beramah dalam blog.sbb ak jrg bukak fb.huhuhu.eh.jarang la sgt.;p

echah mashuri said...

@Solihin Zubir
betul la solihin.sy pun cmtuh gak:)

echah mashuri said...

@Raji berkata
cehh..yeyeohh je ko raji.huhuhh

echah mashuri said...

@Rina Rossoneri
ermmm..entahlaaaa.;p

echah mashuri said...

@C I K . F Y Z A
huhuh...zaman skrg semua fb:)

Hann said...

@echah mashuriboleh.

nur aisya humaira said...

tu laa kan,asyik duk melepak kt comunity je..bw pn da kurg rajin..adehh..:)

d_LA said...

sm rrr akak krg minat join bloglist tu nak2 kene wat entry bagai..sbb kdg2 dorg x jenguk pun blog kite..bek kita wat bloglist sndiri kan..tp akak ni yg ada kat bloglist pun x smpt nak singgah sume..hehe..

echah mashuri said...

akk~uhuh...echh bw krg sbb dshboard xleh bkk..


sis d_la.tulaaaa..huhuhuh..lainlah klau kwn2 blogger yg rpt nk rombak bloglist.tuh ecah trus joinlh.huhuhu

SyedGraphiX said...

same laaaa.. mmg x best.. kalo bw normal pon rasena jarang sngt dpat lwatan blas. pffft.

Wawa~* said...

huuuu sy pn x updated kalau komuniti n updates kt fb ni, sbb jrg2 bkk fb... huhuu... salam kenalan ^^