Tuesday, February 8, 2011

saya mencari maCy


maCy.kamu dimana?kenapa banyak kali ecah nak masuk blog tak boleh?janganlah macam nih.ke tukar url?ke gi mana?T___T.i miss u maCy.ecah rindu nak baca tulisan kamu.balik semula ke dunia blog.please.

16 comments :

diana said...

dia merajuk kot..
hheheh

misza said...

nape jadi camni yer. ingatkan broken link. ^_^

diana said...

dia merajuk kot..
hheheh

d_LA said...

echah tayam. macy dh tutup blog beliau..smlm dia dh gtaw kat SAHABAT BLOGGER..sedih tol..smpai ati x gitaw..mebi dia ade sbb tersendiri kot

dya adriza said...

huk3..macy...sampai ati... T__T

Fariq said...

dia dah kecewa kot,, huhu..

* chatroom dh tukar kod,, dan senang nak loading tak macam dulu lagi.. boleh tgk kat sini http://www.fariqscorpio.com/2011/02/panas-blogger-chat-room-telah-dinaik.html

YanaMIB said...

dia nk update template blog kut..hihi..=)

fiezah91 said...

aik?macy hilang lagi ke?adessss

nub said...

mana ye pigi?

cik @ien said...

macy betul2 delete blog ke?? kenapa ek?? sygnyer..

JIJI YU said...

tu la pasal..aku dah dapat komen die semalam pas tu die sengeyh cam ni =)..pas tu die dah takder..ape maknenye ni..die seorang penulis yang berbakat

Along Tapa said...

uh...cenggini aku kena senyap gak r...barula echah rindu...hehe...

Gorengbaek - Cerita pasal valentine's day..apa kata korang

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

f_aRa_aINa989 said...

aah..macy g mana eh??

S.I.C.K a.k.a SAKIT

mR.sYaH said...

dia nk buat kejutan kot.. nak ubah blog jd comel mcm blog echah..

rossoneri said...

hmmm jadi betullah dia dah delete blog dia hmmm

Capit said...

Tumpang lalu dan tumpang tanya.. caCy tu sape? hihi.. :)