Monday, January 10, 2011

buang lemak

jum kite main badminton supaya sihat dan kuat!malam ni kita blogwalking.eh.macam seronak update blog gaya macam buat status fb.:)

11 comments :

DuniakuAbstrak said...

buang lemak, buang angin, buang toksin kasi clear semua

akema yazid said...

ko kena tido awal chah, esok ada kuliah..;p

psstt..aku baru balik dari langkawi. ;p

zuhanismohamed said...

nak g joging gak ni..bakar lemak yg dah lama terkumpul ! ha ha

fiezah91 said...

haha.. kan bgs mcm tu dari diet..hehe

pstt..pndknya n3.haha

TunTeja said...

hahaha..amboiiii echah...bukan men pendek entri ye :p

Cik Jari said...

berbasikal jugak best!


yeah,mari kita amalkan gaya hidup sihat...

d_LA said...

perghhh echah..panjangnye en3...jom men badminton..bessss..sambey ushar abam tp court..haha

Along Tapa said...

aiseh...main futsal la..haha

Gorengbaek - Tips nak menaikkan trafik..

Hangit habis dah - Ini tahap marah melebihi paras normal...tafsir la sendiri...

si para para said...

jgn buang lomak tu..kalau buat lomak masak cili apa best jgk tu kan.hehe

plumpy.tootsie said...

ah,lu gedik.lu mls mcm gua jugak an sbnrnye?keh keh keh

echah mashuri said...

ayul~haha..ak kejap je dah pancit dah...;p

akema~ak kelas pkl sebelas wehhh..heaven gilerrrr:)

zue~heheh..jom2 kita bersama menempuh ranjau dan duri

fiezah~hahaha...thnks dear :)

teja~seronok buat entry pendek