Friday, December 24, 2010

SAYA BLOGGER KELANTAN

tergerak hati pulak aku nak join satu segmen menarik daripada BLOG PILIHAN MALAYSIA.dalam kategori blogger ikut negeri,kalau korang berminat jangan lambat jangan segan jom klik sampai lebam link diatas, kita meriahkan arena blogger tanah air.HAHA.

mula-mula kenalah ice breaking dolu kann.,tak kan tak nak kenal mengenal.mana tau ada jodoh kite terserempak kat mana-mana boleh tegur menegur..hikhik.nama aku nur aishah.korang bleh panggil echah.aku belum khawin lagi.single mingle bujang trang tang tang.sekarang aku masih lagi menuntut ilmu keduniaan kat uitm machang,kelantan..aku asal orang rantau panjang.

menarik rantau panjang biaselah.zon bebas cukai,kalau datang kelantan,tak sah korang tak singgah rantau panjang,beli toto ke hape kannn..kalau time cuti-cuti aku ade gak keje kat kedai kat rantau panjang tuh.kalau korang cam aku boleh aku bagi diskaun sikit-sikit,kire harga kawan-kawan.tu pun kalau tokey aku takde time tuh.HAHA.

korang gak bolehla menyeberang ke oversea kat thailand tuh kalau ada pasport.serius best pergi golok.boleh beli baramg-barang lagi murah dari rantau panjang tau!;).aku harap aku berjumpa blogger rantau panjang jugak bila join blogger ikut negeri ni.HEHE.

lepas tuh korang boleh gi smayang kat masjid cina kat sini.aku pun tak taulah.tapi ramai je orang datang ambik-ambik gambar situ.aku pun tak pernah masuk.stakat lalu-lalu je.HEHE

ha..nilah masjid tuhh..kalau tengok live lagi rase macam duk china wooo.*tipu.aku dulu masa muda remaja suka dating ngan ex aku kat belakang masjid tuh.gila+hape+ko+echah..aku pun tak tau napa dating kat situ.macam takde tempat lain kann.tapi belakang tuh ade tasik wooo..serius tak tipu.tapi tak taulah tasik ke lombong..erk..berfikir~~

ok.ni email aku :cohz_simplez@yahoo.com.my: kalau senang-senang add le aku kat ym k.aku kan suka cakap dengan jaga tepi kain korang.;p. sekian.


19 comments :

diana said...

akak tak pandai ber ym..
ajar boleh tak??

Along Tapa said...

aku blogger johor...haha..malas nak join~~~

tu ym ko??sementara aku dalam mood malas, apa kata ko pegi add ym aku...haha

kat kelantan jual toto murah??aku kat muor banyak gak jual toto..yang black market pun ada...kalo jual pun ikut pakej...ada yang singgit..ada yang semah...eh??salah toto ke aku ni?? :p

Gorengbaek - Kenali jenis entri dulu kalo nak berblogging

Hangit habis dah - Gila ko!!!Along Nak berenti berblog??!!!

Kimie Hashim said...

echah,ko mesti best en dapat blaja dekat dengan rumah..hmmm..apa ni??mcm xbest je nak masuk..huhu..

echah mashuri said...

akak diana~~ermm..xpelahh akak xnak ym dengan kiteee.:((..

along~~ehh..macamlah aku tahu email ko hape tahh..itu toto ke soto?
semah ke samah?*50sen ke maksud ko?

kimie!haha..mmg best laaa...cuti je akk drg ambik.xyah naik bas.;p

De Mois said...

huhu..2 toto no ekor ke long??
skali je i pegi kelantan. pegi rantau pjg wehhh.

CIK TOM said...

cik tom blogger trg..hihi..eh ecah bl mau ym ni??ckp nak beli domain?

iqbalhakimi said...

ambe blogger ganu..yeaah! =D

ahsfantasy24 said...

ambo pom blogger klate jgop,
hehhe skapung kito dih.. (:

ummiarissa said...

ala echah..akak tumpang sipi-sipi je lah jadi org kelate ni..sbb suami je orang kelate ni,akak org Kl,tapi duduk Lipis..boleh join ke?

p/s:nanti nak g rantau panjg ctc echah je lah..leh dpt diskaunkan..

Pinky Pixie said...

aii blogger melaka. uikss jauh menyimpang. kehkeh.

cik @!en said...

kawe ore ganu jah. erk? berjiran la kita ya.. hehe

saya_arief said...

sy blogger kelate jugak..
:P

echah mashuri said...

de mois~~haha.nape xsinggh umah aku>hehe

cik tom~sori2 syg..echah xmpt nak on ym,line xmengizinka.;p

iqbal~~ahha..owoh..ganu 2 je,dekat ngat r.jirang ah kite.;p

ahs~~heheh..ore klate jugok.yeay!

ummi~demi akak beresss,mesti bleh diskaun kalau echah keje time tuh.ehehe

pinky~~blogger mlaka rupanya...;)

aien~hehee..jirang jah kite ork?>

arief~klate dok mano.

De Mois said...

La..xckp. Igt takde orang. Haha

Nordin said...

singgah :)

Nur Syamiza Hadi said...

jenguk2 n folow blogger klate..

jom singgoh blog mija..
ado contest menarik,,;)

http://miejuzsamoza.blogspot.com/2010/12/contest-mija-yang-pertama-insan_27.html

rabiatul said...

Salam blogger kelantan :)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..singgah kt blog oghe klate..hehe..jom singgah blog saya gak..

saperakue said...

ecah~~
aku sokmo g rp.. g ari pulut ayam...
balik kali nie nak g cari pulut ayam.. jom jumpe ^_^