Monday, September 27, 2010

BERSELIRAT MENYELIRAT

kalau tengok dawai-dawai berselirat dalam CPU tu boleh jem otak ini..
memang dawai ke?wayar-wayar berselirat la wana cakap..
ade ke dawai..=_="

begitulah terjadinya pada diri kami..
terpaksa dan dipaksa malahan memaksa untuk ambik PC MAINTAINANCE..
aku bab2 body ni mengembang pun xleh maintain lagi..
ni nak maintain laptop2, computer2 ni..
belaja camana nak format laptop or pasang balik CPU tu...
memang mula-mula takut gak nak ambik subjek ni...(ayt skema disitu)
teringat pulak ambik subjek html sem lepas..
sakit otak sakit hati nasib baik xsakit jiwa...


tapi..sehinggalah kami bernasib baik dapat blajar dengan en zafian..
hehe...
mr z yang sempoi...lec paling cool penah aku jumpe...
sem ni aku paling suka subjek ni...
lec spotim...lagipun paper ni xda final..

kalo subjek lain pun oke jugak...aku suka sume..tapi aku suka je..
study nye malas..hakhak


sile tengok pic lec ku yang ensem..hihi..
dan kawan2ku yang sedang meng'usaha' lec itu..:P


hah!ingt x smlm ckp ade test?ni la test PC tu..sila fokus pada si tudung kuning itu yang berbahasa mengunakan tangan..2 bukan bahasa tangan nak bagi pelempang!tidak...tu nak bagi jawapan pade budak tudung hijau itu..menggunakan bahasa isyarat yang dia sorang paham..=_="



ini time incik belanja kami minum sebelum test..oh incik yang baik..semoga ALLAH murahkan lagi rezeki encik ehh...(bile rezeki bertambah belanja la kiteorang lak..)hihihi

17 comments :

M a W a D D a H said...

wahhh..senyum panjang lagi ea echah bersama lecturer tu..hehe

Tomato Gurl's Life said...

ehem2 echah rapat jah gambo ngan lecturer...kui3

~fisha~ said...

nati lappy rosak leh r bawak kat awak..kan?kan?

echah mashuri said...

adah~haha...tu je pic yg ok..yang lain lec tu buat muka klakar..hhuuhuh

cik tom~heheh...xdela xkena pun tu....effext gmbr semata2..

fisha~kalau nk format ,install window insyaALLAH boleh..huhuh

diana said...

echah tu nak goda lecturer
ke hape..
hehehhe...larik~~~`

gnesop.com said...

mula2 mmg pening tgk wayar..
tp dah dah tahu, memang senang..
lg banyak benda nak belajar nanti :)

echah mashuri said...

sis~haahahahah....ooo nak lariii yeeee

gnesop~2 la..best!heheeh:)

iqbalsyarie said...

hihi...betul,saya pun ada idea yang sama mcm fisha.lappy rosak,anta kat echah la!hehe..dan saya juga suka ngn komen adah, gambar tu smart,Dua-dua senyum manis ;)

~fisha~ said...

pic mesra~~~

Dee said...

Senyum lebar dgn lecturer

d_tieah said...

Wah2..
Echah ni mesti ade niat lain..
Aku tau sgt mksd di sebalik senyuman ko tu..
Wakakaka..

Qu azniza ;) said...

wahh cm pinang dibelah 3..hehhehe

Pinky Pixie said...

hoho. kamcing betol dgn lec eh. jelesnya. tettttt~

echah mashuri said...

iqbal~haaha..bole2 kalo brani tngung risiko:P

fisha!haha...sempat lagi tmbh ekkk..huhuh

dee~haha..senyum sbb dpt mkn breakfst free...weee:P

tieah~hahha....xbole2 dia da ad wife..eh...cm ak phm je ape ko fikir kan..huk9

qu..haha...belah 10 pun bleh..hihih

pinky~xderla...kmceng gtu2 aje...dia kn lec kne jg batas2 gak..huk9

soffea said...

echahhhh.. laptop nie dh pening. sume data2 macam dh berselirat. help me please... hehhee.

NICK IRFAN said...

eh! lec awk ke? mudanya... eh! rambut sama la dgn sy? hahaha

fatinmmj said...

waaa..echah..bljr kod2..html..ni msti dh pkar..ni...cik aiskrim...pun trkial2..bljar dlu..tu pn basic..jee...hehhe