Saturday, August 28, 2010

ini last!

aku.....aku rindu errr....

there are a lot of people who call me by my name..
but there is only one person who can make it sound so damm special....


echah!ak warning nie...jangan nak berjiwang kat sini pulakkkk...
jangan nak menghasilkan entry sampah macam ni!!
jangan sekali2 perasan nak lupakan benda yang xboleh kau delete dalam memory kau..
kalau perangai kau asyik2 nak macam ni..
xpayahla kau nak cakap yang kau dah lupakan dia...
past is past!
dia xkan nasihatkan kau lagi..
dia xkan marah kau lagi kalau kau pakai jeans...
dia xkan tarik muka lagi kalau dia tengok kau buat perangai xsenonoh lagi..
dia xkan kejut kau subuh lagi...
dia dah xde echah dalam hidup kau!
wake up!!..jangan jadi bodohla!dah setahun dah pun...
sampai bila nak ingat dia?
ini kan pilihan kau...
kau patut terima dengan hati terbuka..
kau dah puas hati kan?


aku kuat!ak xkan rindu dia la...bodohla aku kalau aku rndu dia...xde maknanya nak rndu2..
tido lagi baik...aku xkan menangislah..aku dah tak ada hati nak main feeling2 segala bagai neh!

kila!! i need u ...uwaaa.....

18 comments :

miss faten said...

hai.
aku cuma nak cakap.
even after 3 years,
aku still tak dapat lupakan that special some1 itu :)
well, kau baru setahun kan kan kan??
kalau ingin melupakan, lupakanlah.
sekiranya hati masih mengingati,
sematkan ia sebagai kenangan paling terindah dalam hidup. wee ~ :D

echah mashuri said...

fatin!kau ni ayt bernas2 je bg kt aku..miahhaha...
ak xmau ingt la...perit ohhh!!!

Cik Jari said...

life must go on my dear...jgn biarkan diri down..kalau rasa nknangis, menangisla...lepaskan segala rasa tuh agar tak bertukar jd dendam.... then,move on slowly..blaja terima hakikat..terima takdir tuhan...percaya qada & qadar....kdg2 bukan sbb cinta je kita rasa camtuh..

rasa down..kdg2 tension study pon leh jd lagu tuh..yg pnting kene kuat 'dalaman'....come on,i know u r strong...be tough my dear:)) put on a smile on ur face ea...

echah mashuri said...

cik jari~echah mau nangis..tp air mate ni dh kering dah!!
hati ni mcm beku jer..
ye!outside nmpk ok..tp inside...letih!

mR.sYaH said...

bab kata echah td..
past is past..
xperlu jd sebegitu sebab manusia..
hidup ini kena yakin..
semuanya telah ditentukn..
jika perpiahan yg berlaku..
bermakna dia bkn tercipta utk kita..
just forget it..

Hamzah Ian said...

oyeah..

soffea said...

echah. i know how does it feel. even i myself have experienced it b4.. sakit kan? susah kan? benda2 cmnie amek mase. org kate, time will heals it. tapi kite la jugak yg tentukan berapa lama masa yg kite perlu untuk betul2 let it go. cuba la ya. love urself. pikir ttg kite sahaja. sbb org tak pk kite cmne kite pk psl die. kite pon berhak untuk bahagia bukan? so, be strong ya~

d_tieah said...

Itu yang terbaek?
Tapi adkh aku mampu buat mcm yg ko buat ek?
Ermmmmmmmmmm..
~Sdg berkire2 dgn bajet raye ni..
Lalalala......

MiMiEy :) said...

lupakan dia.
lupakan dia.
jgn sedey2.
smile ~

shi3la said...

salam kenal yer..rasenyer pestime sayer menjengah ke sini..nice blog here..
jangan sedih-sedih lagi..salam Ramadhan...

qylla said...

yes ! im here...heeheh ..
sy phm hak awop ase tu ..tersangat la phm ..jujur,sy pon masih rindukan pada 'dia' yg da hmpir sthun dlu ...

Rina (◕‿◕)✿ said...

echah..rina pn da stahun tp msih merindu dlm senyap..

kte kuatkan diri same2 k..

pcaye pd Allah...ape yg blaku mesti ada hikmahnya..

insyaAllah, lambat laun, kte akan nampak..

chaiyo2! besabar.banyakkan bedoa :D

diana said...

aaauuuummmm...!ngauman
khas untuk echah..!

ketingting said...

echah, seyesli cakap, jangan main rindu2 ni. tak best la. sakit jiwa tau main rindu rindu ni. hehe!
cayer ke tak yang aii tak main rindu rindu ni? hehe

nur aisya humaira said...

deq,nk erase total igtan tu kompem tk blh...
tpi kte kne take as a memori...
utk igt skali skale its ok,
but utk meratapi kerinduan itu jgn skali2...paham dop??
akak pn,even da 7 thn berlalu,tpi still jgak tk hlg...
kte juz trime sbgai guide utk mse2 akn dtg...hehe

echah mashuri said...

thnks all..sayang korang sume...uwaaaaaaaaa

Tomato Gurl's Life said...

echah..entri ni buat cik tom teringat sum1 yang pernah special di hati T_T..but watever kt mesti tabah..past is past..we need to move on..insyaAllah kita akan jumpa yang terbaek!!

Wan Hafisah Collection's said...

echah,
wpun dah jadi bini orang, ibu orang..aku juga masih merindukan someone.

Iaitu mak angkat ku. Ko jangan pk lain lak. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...;p

jadi.. xsalah klu echah rindukan seseorg, lagipun echah belum pegang status mak org, bini org. hauhauaha..