Saturday, November 5, 2011

apetah lagi yang difikir ini

Assalamualaikum=)

Heeeee..tak sabar mau cerita ceriti taik mata berkati yang kite dah tau result kite ye kawang-kawanggg..excited nau ye. Alhamdulillah. Syukur. Walaupun tak adelah banyak mana pointer yang dapat. tapi okelah. cukup sempurna untuk aku yang tak berapa nak fokus study ni. ade A , ade B , dan ade C. PERFECT ! ;p

Then bila dah berbunyi C tu , Memang sudah menjelaskan yang pointer akan terjejas. tapi nasib baik seketol aje. Tapi nasib-nasib baik pun ade la rase frust sikit sebab aku tak expect programming yang dapat C. Sebab. bukanlah nak cakap yang pandai coding ke hape.tak! cuma aku expect subjet lain sebab subject yang aku expect C tu kiteorang punya assignment memang hancur.hancur lebur. tak pernah rasenya dapat carry mark yang sikit sangat macam tu.Dalam hati memang dah cakap yang tak lulus dah subjek tu. Tapi alih-alih programming yang C,sedangkan programming nih kiteorang punya final projek ade abang senior tolong ajarkan.erk.tolong buatkan rasenya.dah tak ajar kalo macam tuh.

tapi tulah.programming,bukan calang-calang subjek. perasan kau chah tak mau itu programming itu jadik C , jangan nak merasakan diri mahu tidak di C kan la chah.di C plus pun dah cukup rahmat dari C mines.ngerti?

huarghhh!!!kenapa bersungguh benar aku nak explain pasal programming ni ? sebenarnya rsult programming ni akan dinilai untuk students IM yang nak amek system bila degree nanti. Aku nak sangat amek system, walaupun orang cakap susah. tapi degil jugak perasankan diri ini sangat pro untuk mensystemkan diri.dalam hati aku nak tengok subjek programming neh, kalau atleast dapat B aku nak try amek system.tapi hancur. mungkin aku tak cukup bijak untuk amek system, minat saja memang tak cukup.

eh.bosan cerita benda ilmiah ini.sebab tak tercapai lah impian aku untuk amek degree benda yang aku minat.Perasaanya macam ade sebatang gigi yang sakit.memang kena cabut dan perasaan hendakkk cabut tu ade, tapi takut nak berdepan dengan doktor gigi.Ia sama macam usha-usha nak system, memang rase nakkkk je.tapi takut tak boleh nak carry tu buat hasrat tu terperuk je. macam gigi tulah. hanya buat gigi tu sakit diam-diam kat situ je.


7 comments :

Hafriz Mohamad said...

jom2.. nok g tgok lembu wat korban nih.. hehe.

syafiqakarim said...

ok lah tu.kolej iqa kalau c dah kira fail.walaupun kau dapat 3.5 haha.
dah,belajar!jgn nak beraya jee :p

MiMiEy :) said...

wah. tahniah akk :)

Abang Jonni said...

echah ... nanti lepas raya baru pikir... jom main mercun.. huhuhuhu.

cintawawa said...

pe pun rencah study dik ecah...
pasni leh do the best lagi kan

- GC - said...

dah abeh study, tunggu konvo je lah...

diana said...

minggu raya ni echah..
apa cerita pasal study2 ni...
aih!!tak mengembirakan langsung echah ni tau!!ekekekekke