Wednesday, April 6, 2011

jiwa blog tiada

assalamualaikum.pergh.lama la rase tak layan blog.kalau tulis pun tak panjang meleret macam selalu.tak merapu macam selalu.nak kata busy tak adelah sangat.tapi tadi ingat nak baca novel.pinjam dengan kila.seguni novel buat balik umah sewa nih.huih.memang seronok la bagi kaki pinjam novel macam aku ni.nak beli sendiri.?tak mungkinnnn~~!

aku pun tak faham.sekarang.nak habiskan sebijik novel bukan main payaahhh..kalau dulu.sebijik novel ni satu malam dah habis baca..sanggup tak tido sampai subuh,novel punya pasal.sekarang>baca sebaris ayat pun dah bantai tido sejam.sabo jelah.

sepanjang tak update blog macam-macam dah jadik.tapi malas nak cerita kat sini.takut ade lak yang tiba-tiba terasa hati.hee.dengan tepon rosaknya.ni pun ade 'awak' yang pinjamkan tepon kat saya.thanks 'awak'.sayang awak ketat-ketat.

aku nak beli tepon cikai pun tak berduit sekarang.nak cashout nuffnang lah.boleh gak beli tepon yg tak sampai 1ratus tuh.tapi lambat pulak check dia sampai.huih.pening kepala duk pikiaq.nampaknya kena balik pau duit mak la gamaknya;p

seyes la entri merapu je ni.dah macam hilang jiwa nak berblog.nampaknya kena puasa la blog ni.jangan duk update.kalau update pun duk mengumpat hal orang je.topupkan dosa je.heeee.

blank gila sekarang.nak tulis pun dah tak ade mood.makkk.nak balikkk.:((

26 comments :

Yann Mazian said...

kita serupa la ecah. asyik blank je bila nak update. hoho.

Raji berkata said...

ni kes frust psl video arituh ker weh?
hahahah

Cik Bidadari said...

hik hik hik..... video apa tu? errrk... akak ada dekat berpuluh2 novel baru beli aka tak bukak langsung... takda masa...

The Crow Empire said...

Echah rindu mak la tu.. Crow pun rindu mak echah jugak.. erm.. nak jenguk mak echah la. kot dapat duit. blh beli henpon. sob3..

Err.. boleh kan cah? koh3..


Echah Fansuri!! Semangat cepat!! (^__^)

Along Tapa said...

haha...mesti sebab mamat yang ko YM tu...bangsat dowh mamat tu...bila ntah dia reti nak serius..hihi

Gorengbaek - Pesan ayah yang terbaik dari ladang

Hangit Habis dah - Korang ingat Dia pakai ke cara "CHEAP SALE" cenggitu??

Kerat Senget - Beberapa perkara tentang blog yang kita taktau...

HEROICzero said...

hahaha. banyak gila novel. kalau aku, baca novel, mula2 ok. lama2, novel baca aku kot. =)

M a W a D D a H said...

jgn la puasa lama2 sgt ea...hehe...

sama lar ecah..dulu layan novel smpi nak ke subuh...sbb xsabar nak thu seterusnya...syokk..meleleh air mata...hihi..

skrg lama xlayan...

JIJI YU said...

patot lame tak hapdet..dok bergeli geli ngn "awak " ghupenye

Cik TeN10 said...

mak aiii.. banyak gila novel yg kau pnjam echah !! kwn kau tu buka kedai novel ke? hihi

kdg2 aku pn cmtu gak.. nk update je blank.. xde idea.. salu time2 cm gitu aku byakkan blogwalking je..

Wan Hafisah Collection's said...

Ades..byk gile novel cah. Ngeri. Buku novel rajin ko pinjam. Buku sekolah?

PANG!

- GC - said...

dulu kalo beli novel, blk rumah trus memerap dlm bilik, baca smpai abeh. skrg ni, haremmmmm.. nak tgk novel pun malas.....

MR. SYAH said...

adoi lama aaku xmembaca skang.. xde mood.. nk tgk citer pun xde mood.. sebab byk sgt test pastu final dh nk dekat..

diana said...

sapa yang kecik ati tu echah..
meh bisik2...
amboi..
ayat last tu!!
sindir orang je tau..
mencik!!!!!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
awak dalam tak de mode panjang gak di tulis dan di ulas

KUREKURE COMEL said...

amboi..kusyuk khatam novel rupenye...
hehehe....


mina selalu gak layan...sampai skrg....hihihi...

zati embong said...

semua 2 koleksi novel echah ke?

bnyaknya.jat baru ada 2 buah tau.hihi

tp sgt suka baca,kan bagus library novel ada sebelah rumah O.o

d_LA said...

nak berkenalan dgn awak..hehe..

echah, smlah akak saje xmo update blog ni sbb nak habeskan bc novel..dh nak berkulat beli..huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

uik

Rafi Nilhan said...

novel ek.. hahaa

Shamsuddin Amin said...

rajin ye bace novel...
ak ni
mmg sgt malas bab2 novel ni...
lagi2 yg English... adoi...^^

DuniakuAbstrak said...

jangan paksa...biar mood tu mari sendiri

one2paii said...

lu nie pun..awat bila gua mai cnie jek..mood lu ilang..pehtu xder hati nak mengupdate..haha..terkilan perasaan gua nie..

sissyira said...

salam

baca novel lg besh dari update blog.heheh

aLya maNip said...

lamanya tak baca novel jiwang2..hehe
kalau masa skolah slalu ngadap novel..pon pinjam org..haha
kita geng la echah..

lea said...

byknya novel. pijam satu!

~Nabilah~ said...

best ar bce novel...hehehe