Tuesday, March 15, 2011

mulut aku gatall.T___T

assalamualaikum..
hari ni masuk hari kedua aku gatal bibir.pastuh naik biji-biji.perghh.rase macam ade benda yang macamm.macamm dia macam.haihh.susah nak cakap.pernah kena miang keladi tak?!haa.miang-miang keladi rase.gatal noh.cuma time makan je rase tak gatal sangat.huk.huk.huk.

aku geram sungguh kat nasik goreng belacan tuh!aku syak entah kat mana dia jumpa belacan tuh pastuh taruk dalam makanan aku,pahittttt gila.aku makan sikit je padahal.kalau aku habiskan.pergh.silap-silap mata,idung.muka dan seangkatan denganya!huh.ini boleh mendatangkan marahhh ni.

menderita aku.menderita.:(


korang tak caye?close up gambar.zommmm walau nampak lobang idung.relakan.relakan.aku rase berat je mulut aku nih.tapi tak taulah gara gara MENGUMPAT.(bukan mengamput.typing eror td.;p)muka sedih mintak penampar.


sampai mase dalam kelas kawan aku tegur.ecah.tutup sikit mulut mu.pehhh.mulut aku bukan nganga .bengkak weh.aku pun cakap.eh.pinjam lipbalm weh.dia bagi.aku pun pakai.dalam hati.ade satu harapan yang biar kuman aku nih berjangkit kat lipbalm dia.pastuh bila dia pakaiiii...bahahahahahahaaaaaa...*setan merasuk.tapi aku harap sangat.;p.kate kawan kan.biar ah same-same berkongsi pahit maung!:).

24 comments :

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

comey nya...
babe! ak tag ko dalam contest gambar ak cantik! t tegok ae....ngeh2

Woofer Storm said...

ok la tu ,mulut je gatal..sy ni gatal satu badan..npa ea??ada ke ni petanda gatal nak kawin??hheheee

tengku ashran said...

cute je dia ni ^_^

diana said...

mulut gatal lagi??
aih..
nak cium la tu...
gatal la echah ni..
hahhaha

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah Mohamad Ali
ak tunjul mulut aku bengkak ko sempat lagi ajak ak join kontes ya!aahah..insyaallAH.kalau aku rajin ek yang!:)

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah Mohamad Ali
ak tunjul mulut aku bengkak ko sempat lagi ajak ak join kontes ya!aahah..insyaallAH.kalau aku rajin ek yang!:)

echah mashuri said...

@Woofer Storm
haha..tuh gatal nak berbini tuh!;p
cepat2 ah pegi cari calon.ahahha.kalau dah ade cepat2 suruh mak rissikan

echah mashuri said...

@diana
akak.bawak maisara dtg sini.nak cium dia.ahahah

echah mashuri said...

@tengku ashran
kuang.kuang

JIJI YU said...

muahaha..setakat mulut je chah ok lagi la..kalu gatal nok nikoh nayo chah weh..apo pon..syafakillah chah

Along Tapa said...

hah...sah kena kualat ngumpat aritu...haha...

ur bibir is very sexy yo...hahhaa

Gorengbaek - Permainan minda: games untuk otak

Hangit Habis dah - Dah nama pun tak reti bahasa...

Kerat Senget - Hangit Habis dah

DuniakuAbstrak said...

kaLah ajeLina joLie

Solihin Zubir said...

garu mulut pakai garfu! heheh..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Teruknya alahan. Shag kalau alahan just gatal2 tak pulak bengkak. Uhuk.

echah mashuri said...

@JIJI YU
baiklah uncle jiji.:)

echah mashuri said...

@Along Tapa
mmg xleh eh ngumpat blogger otai?hhuhuh..patutpunn mulut ak gatal.ahhaah.ko neh menghanjengg akuuuu kannn!hahaha

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
pergh.makan dalam.ahaha

echah mashuri said...

@Solihin Zubir
pergh.macam cite ibu mertuaku.haahh

echah mashuri said...

@Puan Besar Shag Yahaya
shagg!!sakitttt:((

Woofer Storm said...

mak dah tkde...isk3

Rina Rossoneri said...

haish,kesian kawan tuh..
harap2 dia baca haha

d_LA said...

nakal gile demo ni echah..nak berkongsi pahit maung ngan kwn2 ye..hahaha..

soffea said...

echah, sexy nye bibir bengkak. macam echah jolie. weewittt... hehee

d_tieah said...

Kahkahkah.. Kesian.. Ngee :) Lain kali ko makan belacan yang mak aku buat.. Sure tak gatal..


Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi