Monday, November 15, 2010

kalau anda tidak terasa itu bukan anda..tapi kalau anda terasa tidak semestinya anda..kerana saya saja tahu siapa anda..

kita sama-sama student kan ? kita sama aje ..
sama sama kaaayaaa di hari ter startnya semester baru...
credit untuk PTPTN kerana kekayaan sementara itu..:p
sama sama papa kedana di hari akhir pembelajaran ?
jadi kalau dah tau ............................................................................fikir !
ni tak..bila orang diamkan seronok aja...tak kan hari-hari kena ingatkan..
dah habis satu sem dah !

tak reti ke yang benda ni kena berkongsi ?
kalau kiteorang aje kuarkan duit ko sesedap je tanpa kesedaran sivik..
boleh lagi ke..buat derk je..tak kan benda tu pun nak kena cakap..
dahla kebaikan dibalas dengan taekentuucuk.
ee..ucuk r ucukkk r..

bak kata kawan aku..bukan mengungkit..tapi susu dibalas tuba..
kalau susu dbalas ucapan terima kasih pun dah ok !
kiteorang dah habis baik dah...walaupun cakap kutuk apa-apa tetap tolong ko.
walau asyik buat muka tak puas hati jer.ntah apalah salahnya kiteorang neh.
kadang-kadang terfikir..ahhh..malas ah nak fikir:p
tapi sikit pun tak hargai.semester depan ..sila berdiri atas kaki sendiri kalau nak buat macam ni lagi..
maaflah..aku rase itu yang terbaik.
sebab nampak sangat anda tidak suka kami..jadi rasanya haluan sendiri-sendiri ..
bukan menghalau jauh lagi membenci..
cuma untuk kebaikan anda jugak bukan...
siapalah nak berkawan dengan orang jahat macam kami ni.

kami kan berkira...


entry aku ni sama saja dengan entry dia ..
ya...untuk orang yang sama. !
tapi mungkin yang aku kurang sopan ataupun menusukkk ...
tapi matlamat dia menuju yang satu sahaja >>>

ORANG MEMBERI KITA MERASA..TAPI KITA YANG MERASA NI JANGANLAH BUAT TAK RETI BAHASA...

24 comments :

Qu azniza ;) said...

hurm.mcm2 perangai kita jmpak dlm hdp ni ahaha

~fais~ said...

hi..sy folow kamu..

nas said...

erk...echah dpt ptptn ek?
bagus laa...leh jd kaya sat...
hehehhe..last2 papa kedana..
isk3...jgn cm2... :P

latest entri:

Makin Ramai Artis Sudah Memakai Tudung, Alhamdulillah

maCy said...

bincang elok2..

DuniakuAbstrak said...

tangkap ikat kat pokok biar kerengga gigit

Ayuni said...

ishh. geram nye !

Mario said...

mmmm....mcm2 kan pangai kwn2...sabau jela eh...tp kdg2 buknnya nak buat tak tau...mungkin dah malu...hehe kena tau background budak tu jgk sbnrnya...ntahla...u all je tau ... saje nak komen pjg2 kat sini...huhuhu

FyZa said...

kwn pun da mcm2 jenis org..tp at least bila kita t'kena mcm nie wat kita mkin kenal perangai manusia yg ada kat dunia nie..;)

MiMiEy :) said...

erm, agak kurang faham.
hahaha

¶A.K.I¶ said...

sabar chah saba...
org jenis g2 tggal je..
jgn jadi geng ko....

HaNTwO said...

aduhai macam2 perangai....

echah mashuri said...

qu~ehehe...tula jumpe jugak dgn org cmni..adoii..nasib !

fais~thnks follow..nnti echah follow alek:)

nas~haha...xde ptptn xhiduplah ak neh...bkn ank org sng nas,,heee...

maCy~mmg sng kalau berbincang..tp nak buat tu la kan...susah !:(

echah mashuri said...

ayul~oh sayangku ini sungguh kejam ya..hahaha..

yuni~haha...srabuttt akuh:P

rio~echah xanggap dia kawan..kenalan je..heee...dia famili senang je..echah lg susah kot..ayh pn dh xde..tp wlau xde duit pn ckpla..kite leh trima..ni diam jee..hik2.

fyza~hee...tula sis.org neh mcm2

echah mashuri said...

mimiey~haha..akk bc balik pun ase cm kureng phm gak..hik9

aki~ntahla weh,,ak nk tinggal cmtuh ase kesian lak...tp bile ingt prangai dia ase cm nk tinggl2 je..erm.

hantow~hee..macm2 ade pokcik weh..:PP

echah mashuri said...

mimiey~haha..akk bc balik pun ase cm kureng phm gak..hik9

aki~ntahla weh,,ak nk tinggal cmtuh ase kesian lak...tp bile ingt prangai dia ase cm nk tinggl2 je..erm.

hantow~hee..macm2 ade pokcik weh..:PP

echah mashuri said...
This comment has been removed by the author.
akubiomed said...

Tajuk macam cerita Matrix pulak bila satu scene ada Dejavu :-)

soffea said...

betul tu echah. org memberi kita merasa.. tapi susah ngan org mcm nie.. sis penah gak jumpa org mcm nie. kadang2 kite malas nak berbudi sebab mereka tak pandai nak berbahasa. huhu.

echah mashuri said...

akubiomed~heee...xpnh tgk cte uh..huhuh

sis~tula..tp kalo wt derk kesian lak..ermm...

echah mashuri said...

akubiomed~heee...xpnh tgk cte uh..huhuh

sis~tula..tp kalo wt derk kesian lak..ermm...

Tomato Gurl's Life said...

masa kaya beringt ye echah..hihi

belanje cik tom!

afiqah yusof said...

ragam manusia..mcm2..;p

echah said...

ckik tom!haha...sis la ken lanje owg..huk9

afiqah~tula pasal..ahah

echah said...

ckik tom!haha...sis la ken lanje owg..huk9

afiqah~tula pasal..ahah