Wednesday, July 21, 2010

contest menawanye hitam kan?

sekalung terima kasih atas kesudian cik adah meng tag diri ini yang xsabarapa untuk menjoinkan diri untuk kontes yang sgt hitam putih ini...huhuh
cehh...ayt skema kot...
agak2 cm nk bg ucpan nnti mng nnti...hihihi

  • syarat dan peraturan nye :
  • menjadi followermissyaniabdullah..(done)
  • gambar mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih(done)
  • gamba bebas janji hitam putih..(done)
  • buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah(jap lagi donelah :))
  • kena letakkan banner contest di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah(dh donekan cik pengadil)
  • sila tinggalkan link korang di bawah contest ini..senang nak usha
  • tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain(orait)
  • contest bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akandiberitahu seminggu dr tarikh tutup.
hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat


oke...oleh kerana itu...dengan sebulat suara no leper2 memilih pic kt bwh neh:)
walaupon pic ni xlawa...tp memory dia yg meaningful...hik

pic neh mase kanak2 ribena....mula2 first sem lps abis test...
time neh ujan renyai2...
n mula2 rase excited jd mahasiswi..huk!
yela,,sonok kan....time ni kd matrik ni xtinggal..
kelas xreti lewat..
mmg zaman muda yang kian ditinggalkan...hahah

n paling pnting...mengenali sahabat yg benar2 buat kite bhagia:)

oke...nk bagi kat aki.,nash,aien,wan hazel n nick irfan

sudi eh ambik...malu sbnrye nk tag korang...korang power blogger..
kite baru je nk main menda ni...kalo da ambk cntest ni xpela xkn nk wt bnyk kali..hihihhi

11 comments :

nas said...

tgok la nanti..huhu..nas sbnarnyer tak rajin buat tag...huhu

echah mashuri said...

okeh2....bere2,...:)

Anonymous said...

kenangan indah..:)
suka pic neh wehhh

M a W a D D a H said...

nice picture..thanks sebab amek tag ni...

gud luck...:)

¶A.K.I¶ said...

waaa!!
nice pic la...
ok pe..
gudluck untuk kontes...
ni tag dlm kontes ke ap??
kunpius sbnrnye~
hahaha

Far said...

hai..
oh..cantiknya pic tu cam zaman dulu2 pula hehee

echah mashuri said...

adah~echah la yg ptt say thnx sbb sudi ng tag..
aki~contest dear..hihi
far~sthun yg lepas..:)

✿nenek moden✿ said...

bru pas ujan ke ni?hehe...

echah mashuri said...

yup..ujan rntik2..air bergelora..ihih

@ien_R@z said...

thanks ea echah.. sgt menghargainya tau.. tp aien tak berapa reti sgt nak join benda2 neh.. segan.. hehe

hope u dont mind if i didn't take it.. ^__^

echah mashuri said...

okes2,,,no hal dear...
hik9