Wednesday, July 28, 2010

cerita award:)justin bibier

terimakasihsbbbagiawardyangcomeiini..sukasangatsampaixbolehnkthnnkngis:)
dpt bc x?



::Bagi siapa sahaja yang menerima award ni , diharuskan memberikan/tag kepada 5-10 orang lagi::

::Selepas itu , si penerima award harus meletakkan link-link berikut di blog/artikel masing-masing
( kat entri tau )::



ainihussin

iDe

AiDa AzRyN

dak nsem

echah mashuri

::Sebelum korang letak link-link di atas , padamkan dulu link yang berada di no 1 . kemudian semua link yang tinggal dinaikkan 1 level seperti link no 2 menjadi no 1 , link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya . Selepas itu , masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5 . ok ? paham tak . Tapi korang semua kena jujur dan adil ye dalam menjalankannya . Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul , maka jumlah backlink yang dia akan dapat ialah :-

Posisi 5 : jumlah backlink = 5
lah backlink = 25

Posisi 3 : jumlah backlink = 125

Posisi 2 : jumlah backlink = 625
Posisi 4 : jumlah...

Posisi 1 : jumlah backlink = 3,125

Menurut info dari SEO ( Search Engine Optimation ) ramai blogger telah mendapatkan 1,953 ,125 backlink dan keuntungannya . Blog korang akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada yang meng'klik' link ke blog korang .
Selain mengeratkan persahabatan antara blogger , award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang .
[Kesimpulannya : award - dapat ramai kawan - baclink - trafik - page ranking meningkat]

Tag kepada 5-10 orang kawan:

qylla
ieyra mashuri
fisha
cik ieyna
miss fara..

::::korang bole nak ambk or x tag neh...hihii..:::
.
copy mengopy selesai!hhhihihiih

notanoty~thnks k bg award ni...buat awl2 sbb dia copy n paste jer!heaven!haha

nota nanti~award nenek moden,sis suhana,mis jari n cik shabah nnti update ek..
sbb awrd yg ni dia xmo kwn lau buat lmbt2(dak encem harap jgn terasa)
tp da tepek cntik2 kt wall belog sume awrd tu..tomei kan?hiihhi:)

8 comments :

nur aisya humaira said...

waa,syoknye dpt award...nk gak...hehe..
cam seronk je klu dapt...;)

echah mashuri said...

nnti echah bg eh..hihi....
nnti time update nnti:)

firdaus khalid.com said...

echah..

hahaah..ske nyer..maceh tw..
hahaha..
alolo..jgn nges..bnyk lgi award tuu..
wawawawa..heheh..bgus2..
tQ~terbaik..

firdaus khalid.com said...

echah..

ade 5 list jer..
yg nme AJ tu delete..

True Love said...

tahniah.. hehehehe msti hpy punya :)

~fisha~ said...

eii..tq!! dah amek award!:p
nti free2 fisha buat ye.. tQ echah! meh la dtg lagi..:)

fiezah91 said...

huyooo..award..tahniah2 :)

echah mashuri said...

fiq~okeh2...nnti delete..
true love~hihih...
fisha~okeh2..xder paksaan:)
fiezah~fizah lagi bnyk dpt award kn?hihihi