Monday, May 20, 2013

Nak diet ahhhh


Semalam birthday aku yang ke 22. Takde ape yang best pun. biasa-biasa  aje perasaan aku. Tak seexcited kecik-kecik dulu. Sambut birthday pun makan-makan pastu g karok. 


Kek ni dalam insta pun yang ni, kat fb pn yang ni. Kat blog yang ni. Sbb snap satu je. Sedap weh. My peberet ciskek. Thanks to kawan-kawan kite ;)

Haritu aku tengok-tengok folder gambar lama-lama masa awal-awal masuk uitm dulu. Kalau nak banding ngan sekarang pesat sungguh tumbesaran aku neh. HAHAHA. Yela memang aku tembam temok tomei sejak kecik lagi. Tapi sekarang ni yang ampun. Aku rasa nak reduce la sikit berat ni. Bukan nak kurus pun. Nak diet sampai kurus entah bertahun la aku ni. Dapat turun sikit pun jadila. Tapi taktaula weh nak start bile. 
Tapi niat tu da ade. Kire ok la kans dari tak de niat langsung.

Balik nanti aku nak pau akak aku punya herbalife. Sebab dia tengah minum produk tu sekarang. Tapi kan aku dah try nak minum benda alah tu. Seyes tak sedap. Entahla jadi tak nak diet ni. Tengok-tengok hangat hangat taik itek aje.

Tengoklah bila aku rajin nanti aku nak cuba start diet. Nak bagi buang sikit kat sixpack kat perut ni aje..hehehew. 

13 comments :

syafiqakarim said...

ohmai.
happy birthday bebi

jom makan kek.
eh

diana said...

bersenam ecah..akak dulu pernah diet jugak..tak jadi pun..berat dok gitu je..lapar je dapat..tapi bila bersenam dan jaga pemakanan cepat je turun..bersenam seminggu cer timbang,paling2 1 kg kompem hilang.

Anonymous said...

cubalah diet...utk kesihatan...

Rasp said...

happy belated birthday sis...
semoga berjaya berdiet...
disiplin kena kuat :)
all the best!

Cik TeN10 said...

happy belated birthday ecah ! :D
diet bkn bermakna xmakan nasi langsung tau. makan tapi ikut time dgn kuantiti sepatutnya :D tanya kpd yg paar. alaaa skrg pn comey dah :p

Amanda Suria said...

Happy belated birthday dear..salam kenal dari akak...

nazirah said...

wah nak diet ek.. huhu chaiyok2 ok :)

MR. SYAH said...

aku pun dulu nk diet juga siap nk bina bdn lgi tp kini tggl anganan jer.. hope ko akan berjaya.. smangat org perempuan ni lg tggi..

Anonymous said...

Hello this is somewhat of off topic but I was wanting
to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

My blog post best reviews

Duniakuabstrak said...

herbalife alone=lambat
bersenam alone=lambat
herbalife+bersenam=cepat

Anonymous said...

Ayul ak takleh makan herbalife. Wekkk xsedap. Xsanggup!

tenku butang said...

Haiii.. cakkk...
Done follow sini no. 894,
Jom follow me back.. salam kenal.. heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/

tenku butang said...

lapo nengok kek tu